MT anti-depresancılar

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Kasan büyük diye bankacılık yapabilirim mi sanıyosun :))))))

Kasan büyük diye bankacılık yapabilirim mi sanıyosun :))))))

arkadaşım konumuz depresiflik değilmiydi bankacılık sektörüne ne zaman geçtik :mrgreen: hem bankacılık var bankacılık var, hangi bankacılıktan bahsediyorsun mevduat bankasımı? kan bankasımı? organ bakasımı? yada başka bankalar mı? :mrgreen:

Emin, aç hemen ona da bir başlık sen:mrgreen:

evvelinde burdaki problemleri çözelimde bankacılık sektörüne sonra el atarız :p ben çevremde arabaların üstüne üstüne süren depresif motorcular görmek istemiyorum :mrgreen:

bu arada bizim ile ilgili bi site buldum; http://www.antidepresan.net/ sloganıda bu; sanal yoldan alınır :p

abi sen bu kanalı bu aralar fazla seyreder oldun hayırdır? belgesel aralarında şifre verip çekilişle 2009 1000RR mı veriyolar :mrgreen:

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kafa da yapıyo mu bu ilaçlar ? :p

sabah akşam 150'şer mg efexor alıyorum.Bazen coşturuyo bazen de bi .oka yaramıyo.Enteresan şeyler yani.Ama doktorunuz verdiyse aksatmadan kullanın!

Cuma tam depresyona gireyazdım, gittim bi ufak antidepresan aldım, süper geldi :mrgreen:

35cl Xvotkax ile 100cl Cappyspirin'i karıştırın, yanında da Tadım Kuruyemiş alın. Depresyon mepresyon kalmıyor.

İki tane bundan alın, hiç bir şeyiniz kalmaz :bounce::p

1nydj8.jpg

antideprasanlar ii yapıyor aslında ben kullanıyorum ama az kullanmaya gayret ediyorum bendeki etkileri sakinleştiriyor ağlıyorsam susuyorum gülüyorum kafamda hiç birşey olmuyo mutlu mutlu bakıyorum sanki

ii oluyor ya aslında biraz psikolojik olmakla sakinleştiriyor insanı uykulu yapıyor ve denilen hiç birşeyi takmıyorsunuz sinirlenseniz bile o kadar umursamaz oluyorsunuz ben öyleyim :p

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
çılgınca esneme olayı çok yorucu be, ne zaman kullansam 1 saat geçmiyo tövbe ediyorum.

depreşsen ayrı dert depreşmesen ayrı dert.:p

Dünya yıkılsa bana ne diyorsun ama sarhoşta değilsin ayıklıkla sarhoşluk arasında:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar