MT ANTALYA VE BAZI TOPİCLER

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet sevgili kardeşlerim saygı deger büyüklerim forumda uzun zamandır dikkatimi ceken bir konu var örnek: honda beat sayfası ben sayfaya yorum yapıp bişiler paylaşana kadar taa en son 2009 da yorum yapılmış gene bir örnek: mt antalya ses soluk yok ama sayfalarca yorum var bu tarz daha bir cok sayfa konu başlı v.s v.s sevgili yönetici kardeşlerimden konu başlıkları tamam kalsın ama icerikleri temizleyin genç yeni nesil kardeşlerimiz konuşsun yorum yapsın tartışsın sayfalarca boş topic okudum lütfen bu konuyla ilgilenin biraz temizlik yapın ^^

buda benim motorum :p ya arkadaş ne alaka demeyin içimden geldi :D paylaştıkca tartıştıkca kaynaşıcaz dimi :D

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
inan dier motorlu taşıt kullanıcılarının aynaya baktıgından daha fazla kolluyorum arkamı sagımı solumu aynayla sürmeyi cok denedim ve ucu ucuna kazalar atlattım aynaya bakıyım derken :D

F54

Arkana bak arada belki araba gelir belki motor :pr:
bu arkadaş sadece kendisi aynasız binse ses çıkarmayacağım fakat bazı konular da genç arkadaşlara kötü örnek oluyor hız konusun da :farao: aslın da kendi de genç galiba baksana motordan belli markadan değil tarz'ından :farao:

inan dier motorlu taşıt kullanıcılarının aynaya baktıgından daha fazla kolluyorum arkamı sagımı solumu aynayla sürmeyi cok denedim ve ucu ucuna kazalar atlattım aynaya bakıyım derken :D

Dostum aynani takana kadar sana gercek bir motor surucusu diyemem kusura bakma. Ayna ile surmeyi beceremiyor isen , bu senden kaynaklanan bir eksiklik sakina aynaya suc bulma. Aynasiz arac kullanmak suctur......

Lutfen trafik kurallarina uyalim.

Super Moderator
İnan diğer sayfaların temizlendiğinden daha fazla temizliyoruz özellikle Antalya ve Beat sayfalarını, yeni nesil genç kardeşlerimiz yazsın diye çok uğraştık çok denedik ve ucu ucuna talihsizlikler atlattık yazma imkanı sağlayalım derken.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar