oooo tam benlik yaz benide pro 
alp gelirse benim çadırı onunkinin içine kuralım :mrgreen:
silent mp3 player da getirelim amon amon amarth halden düştüm yaaa diye kamparız![]()
![]()
Herzaman,heryerde,hersaatte hazır olurum Mete kardeş,benden okdir,ister gecelemeli ister günübirlik:rendeer:
ok..paşam...ikimiz bir fidanın güller açan dalıyız...ısn't ıt...![]()
arınt wi olması lazım![]()
Hayır "isn't it" doğru. Çünkü ordaki "it" güller açan dal'ı simgeliyor :mrgreen:
tamamdır bende geliyorum metenin ifadesini alacam orada benide liste yaparsanız ekleyin
hadi bakalım erkek...görüşmek kaynaşmak dileğiyle...ekürilerine haber ver...bişi dicem...siahlimuzin gelebilirmi sence...uzakmı ona...veya sen artcı alsan paşam...
valla bilgim yok ama bi sorayım yada o bu topiğe bakarsa kendide görecektir mesajını ondada 150'lik bir maxi scooter var ama bilmiyorum nasıl hareket edeceğini
Ankara Sadrazamı Procan listeyi oluştur artık yavaştan bence...
Ne listesi yau, pastaneciler gibi; doğum günü partisi mi buGelen gelir eğlenir coşarız, gelemeyenin de canı sağolsun :cherry:
paşam racon gereği gezi coşkusunu artırmak adına olmalı bu biliyorsun...eski köye yeni adetmi getiriyon yiğit...yazda kim kim geliyor bilelim ona göre hayat bayram olsun...![]()
Valla yazan buyursun yazsın, ben copy paste yapar eklerim başlığa. Biz Ankara MT bilmeyiz öyle listeymiş falan. :cherry:
Sen gidiyorsan ben haydi haydi giderim METE. Görüşmek üzere kamp çadır mat herşey hazır bizde![]()
onur kardeşim bakıyorum aprilia'yı aldıktan sonra verdin çoşkuyu gezilere...dur durak bilmiyosun...![]()
diyeceğim oki çevre iller kemik kadrosuyla bile olsun gelirse İstanbul MT hayli hayli gelir...
bu arada gidiş geliş kaç km...kalınıcak yerin fiyatları ve seçenekleri...menü fiyatları vs.vs. falan detaylı olarak irdelenmeli...yani biraz detaya inilmeli diye düşünüyorum...:bounce: