[MT Ankara] 8 Haziran Pazar Murti06'yı Batman'a Askere Yollama Buluşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
son ana kadar orada olacaktım ancak bir arkadaş motorunu satıyordu alıcısı gelmiş orada oldum..resimlerden görüldüğü kadar iyi bir hafta sonu olmuş umarım bir dahaki sefere ...

Abi cidden gelemeyişinize üzüldüm. Geçen çarşamba muhabbet süperdi ama fazla kalmadınız. Birdahaki buluşmada daha fazla kalmanız dileğiyle....

:cherry:

sağol teşekkürler bir dahaki buluşmada daha fazla kalıcam tabiki..haftaya drag varmış haberiniz vardır sanırım..

fotoğraflar gayet samimi verdiğimiz pozlardı.. Burda yayınlanması hakkımızdaki düşünceleri eksiye taşıdı.

toplantılara sadece erkeklerin gelmesi bu tip çarpık sevgi ve özlem giderme görüntüleri oluşturuyor..

Ama biz çok eğlendik...

fotoğraflar gayet samimi verdiğimiz pozlardı.. Burda yayınlanması hakkımızdaki düşünceleri eksiye taşıdı.

toplantılara sadece erkeklerin gelmesi bu tip çarpık sevgi ve özlem giderme görüntüleri oluşturuyor..

Ama biz çok eğlendik...

Hiiiiiiç kırıtma robocop. Kudurduk işte. Ohhh ne güzel oldu bidaha ne zaman kuduruyoz? :queen::queen::queen::queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dayıcım nere didiyon nolur didmee..:mrgreen:

Az önce Murat Abi ile konuştum. Bugün sol eli ameliyat olmuş. Çabuk iyileşecekmiş, çok kolay bir ameliyat olmuş. Tahminimden daha erken motora binebileceğim diyor :)

Daha sol eli iyileşecek ve sağ elden ameliyat olacak. 1 ayı bulur sanırım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar