[MT Ankara] 23 Nisan Çarşamba "bahara merhaba ve bayramlaşma" toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tuçik, Gürkan çekin çıkarın beni bu hayattan :) İstanbıl MT'ye transfer edin beni ama SilentScream'i de alalım. Kalmasın buralarda :cherry:

Yine Ankara'dayım. Siz toplaşın, yarın biraz yol yapıcam, çok bitkin olmazsam uğrarım olur mu :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdik totalde kaç kişi geliyo eksik cıkmasın sona!:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Tuçik, Gürkan çekin çıkarın beni bu hayattan :) İstanbıl MT'ye transfer edin beni ama SilentScream'i de alalım. Kalmasın buralarda :cherry:

Yine Ankara'dayım. Siz toplaşın, yarın biraz yol yapıcam, çok bitkin olmazsam uğrarım olur mu :wiinkk:
bitkin olma uğra bir çayımızı iç İstanbıl'dan kalkıp gelmişsin misafirimiz sayılırsın artık :p

procum yoğunlukta unuttum ya kusura bakma kardeşim telafi edriz işallah:pale:Geliyorum yaw hanımı da kandırırsam yani :)

Ok görüşelim işallah bi sıkıntı olmassa gelicem mutlaka.
Bu eryaman civarı gelecek arkadaşlarla optimumda 18:00 da göüşelim yol uzun beraber gidelim...:)

adamlar msn i keşfedememişler heralde!:mrgreen:

sabahın köründe damla demedik :)
gelirsen birlikte takılırız dedik.
sabahtan evvela boş bi alana gidip paslanan yerlerimizi açmalıyız benim ihtiyarla:)
öğleden sonra da sen gelirsin birlikte gezeriz.
bu arada yiba açıktır umarım yarın. ben flaşörü çıkardım ama hala yerine yenisini takmadım.

Ok dostum. Ben evden çıkarken seni ararım.

Ok görüşelim işallah bi sıkıntı olmassa gelicem mutlaka.
Bu eryaman civarı gelecek arkadaşlarla optimumda 18:00 da göüşelim yol uzun beraber gidelim...:)

18 de optimumun önündeyim inşallah, altında da olabilirim, :queen: geziyo da olabilirim :queen: bahsi geçen yeri de bilmiyorum, bahçeliyide hiç sevmem zaten, babasınıda sevmezdim,

Forumdan Uzaklaştırıldı
Emrahın telefonu ile bu akşamki toplaşma için fikrim değişti diyebilirim :p

Emraha "Erkek erkeğe muhabbet oluyor, gelmem." diyordum kiiiiii

Sedanın da gelebileceğini öğrenince "Belki gelebilirim. Akşam üstü haberleşiriz." diyerek telefonu kapattım :cherry:

şimdik totalde kaç kişi geliyo eksik cıkmasın sona!:wiinkk:

Neden yoklama mı yapacaksın :cherry:

Son düzenleme:
beypazarı kıbrıscık yolu üzerinde çok güzel bir yer ver yeni gördüm bende. Girşte evinize hoşgeldiniz yazıyordu tabelada sanırım dostlar olması olması lazım. Bir hafta sonu geliriz orda tanışırız belki ordanda bir kıbrısçık yaparız yol çok güzel :cat:

evet gelirseniz orda artık tanışırız inözü vadisindeki tesisleri diyorsunuz orada dostlar gibi bir kaç yer daha var yazın bayağı bir motor grubu gelir gecen hafta 6 tane motor vardı ben ordan karagöle giderken gördüm beypazarı kısa bir gezi için ankaradakilere bayağı avantajlı

Forumdan Uzaklaştırıldı
etlik civarından giden var mı????:wiinkk:
yaw strese girdim kimseden de cevap yokk

Eğer ben fikir değiştirmezsem Etlik tarafından Emrahla beraber gelebiliriz ...

Ama henüz belli değil malesef çünkü duruma göre ben otobüsle de gelebilirim :cherry:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar