[MT Ankara] 23 Nisan Çarşamba "bahara merhaba ve bayramlaşma" toplaşması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Evet evet yarın 23 Nisan ve öğretmen olmanın verdiği bir tatil şansım var, öğlene kadar uyuyacağım :cherry:

Amaaaa erken de buluşsanız geç de buluşsanız ben gelmeyeceğim. Israr etmeyin yaaaa gel-me-ye-ce-ğim :p

ben tatil gunu ufak caplı bi gezi olur diye dusunmustum. pastane bulusması oldu =)

Yarın erken gelen olurmu?

Ben tüm gün boşum ve can sıkıntısından bütün gün yalnız dolaşarak akşam etmek zor. Eğer erken gelebilen olursa haber verin ben 16:00 gibi orada olabilirim.

kardeş ben boşum. yarın senin bayramın az gez dediler şirketten..

ben sabahın köründe çıkıp biraz gazımı çıkarma niyetindeyim. sen de gelirsen birlikte takılırız.

oyy iş yerini erken kapatabilirsem bende ordayım :cat:
onur sattınmı capo'nu

seda gelmeyebilir artık o istanbullu:)
hepünüze iyi eğlenceler:)

Geçen esatta gördüm sedayı' ne ara gitmiş istanbula :silent: gerçi benimde 600 f im olsa :cherry::cherry: ama bide petrolcü kayınpederim olması lazım :mrgreen:

Son düzenleme:
Sincan Eryaman Etimesgut Batıkent hattı üzerindeki arkadaşlarla yolda biryerlerde buluşabilir miyiz... Daha doğrusu buralarda olan arkadaşlar var mıdır...
ben eryamanayıum ama gelebilirmiyim bilmiyorum işler yoğun bakalım eğer gelirsem optimum önünde buluşalım 18:00da yarın tekrar mesaj atarım.....

kardeş ben boşum. yarın senin bayramın az gez dediler şirketten..

ben sabahın köründe çıkıp biraz gazımı çıkarma niyetindeyim. sen de gelirsen birlikte takılırız.

Sabahın mııııııııııııııııııııııııııı???............ :queen:
Köründemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????........... :queen:
Ben miiiiiiiiiiiii????......... :queen:

Şey.... Meyyy... Keeeemmmmm... Küüüümmmm.... ııııııııı....... yani......
Çok isterim amaaaaaaaaaa saat 13:00 gibi kalkarım tahminen eee kahvaltı, hazırlan falan filan derken 14:30 15:00 civarı dışarıda olurum sanırım....

:rendeer::rendeer::rendeer:

vala ne diyim ilklerin arasında bir forumu okurken bu kadar çabuk geçti :queen: heyecan vericiydi.
gelip ötücem artık bulursunuz beni bir yerlerden ..
onceden mangal sucuk keyfi yapıcaz batıkentten sora akarım yanınıza :D

pro en son hasta olmuştum gelememiştim hiç unutmuyorum o günü :d acısını cıkarcam hadi bakalım :D :queen:

beypazarı kıbrıscık yolu üzerinde çok güzel bir yer ver yeni gördüm bende. Girşte evinize hoşgeldiniz yazıyordu tabelada sanırım dostlar olması olması lazım. Bir hafta sonu geliriz orda tanışırız belki ordanda bir kıbrısçık yaparız yol çok güzel :cat:

o yolu bende bilirm .gerçekten harika bir tadı var yolun :bounce:

Son düzenleme:
İncek, "Halil Dayının Yeri" olabilir mi? Bahçe, çay, gözleme, sarma, ev işi baklava vs. vs. üstelik park sorunu da yok, yol ise mükemmel.

Sabahın mııııııııııııııııııııııııııı???............ :queen:
Köründemiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii????........... :queen:
Ben miiiiiiiiiiiii????......... :queen:

Şey.... Meyyy... Keeeemmmmm... Küüüümmmm.... ııııııııı....... yani......
Çok isterim amaaaaaaaaaa saat 13:00 gibi kalkarım tahminen eee kahvaltı, hazırlan falan filan derken 14:30 15:00 civarı dışarıda olurum sanırım....

:rendeer::rendeer::rendeer:

sabahın köründe damla demedik :)
gelirsen birlikte takılırız dedik.
sabahtan evvela boş bi alana gidip paslanan yerlerimizi açmalıyız benim ihtiyarla:)
öğleden sonra da sen gelirsin birlikte gezeriz.
bu arada yiba açıktır umarım yarın. ben flaşörü çıkardım ama hala yerine yenisini takmadım.

İncek, "Halil Dayının Yeri" olabilir mi? Bahçe, çay, gözleme, sarma, ev işi baklava vs. vs. üstelik park sorunu da yok, yol ise mükemmel.

bu sefer degilde bir sonraki gune olabilir hem incek yolu zevkli hemde yer guzeldir...

Ben sabah erkenden kalkıp motorumu parlatıp sonrada pastenecilik yapmayı dusunuyorum =)

Yav biri değiştirsin şu buluşma noktasını ne işimiz bayramda başkentin göbeğinde, yollar kapalıdır, konvoylar vardır, kortejler vardır, her taraf polistir..

Sabah adliyeye giriyorum, polisler çeviriyor beni sen kimsin aç şu yüzünü, in misin cin misin diye..

R3N

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yav biri değiştirsin şu buluşma noktasını ne işimiz bayramda başkentin göbeğinde, yollar kapalıdır, konvoylar vardır, kortejler vardır, her taraf polistir..

Sabah adliyeye giriyorum, polisler çeviriyor beni sen kimsin aç şu yüzünü, in misin cin misin diye..

yok daha neler varmıdır kortejler falan :p :cherry:

avatardaki gibi dolasıyosan haklılar

Toplayacaz ekibi gelecez bir gün Ankara 'ya süpriz yapacaz İstanbul olarak.. Sizin geleceğiniz yok.. :cherry: Gordion gezisi felan güzel olur aslında :bounce:

yok yanlış biliyosun sen , ankaralı o vermeyiz sedayı :p

Ohoo tayin işlemlerine başladık bile, evraklar işlemden geçti.. Eli kulağında artık :wiinkk:

sevgılı murat abı ne guzel bır yerde yasadığını cok ıyı bılıyorsun belkıde zamansız bır sekılde benım ankaradan ayrılmam ve sızlerle bırlıkte yol yapamamam benım ıcın cok uzucu umarım gununuz ıyı gecer

Toplayacaz ekibi gelecez bir gün Ankara 'ya süpriz yapacaz İstanbul olarak.. Sizin geleceğiniz yok.. :cherry: Gordion gezisi felan güzel olur aslında :bounce:

Ohoo tayin işlemlerine başladık bile, evraklar işlemden geçti.. Eli kulağında artık :wiinkk:

:cat::cat::rendeer::bounce:

1. Ankara'ya otobandan gelip de süpriz yapmaya çalışmayın, önceden haber verin; çünkü Ankara o saatlerde bir yerlerde kamp yapıyor olabilir :cherry:

2. İşlemleri hızlandırmak için ne kadar para istiyonuz :cherry: :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar