MT ailesine selamlar...

aa Kağıthaneden demek:) öyleyse Hoşgeldin Metin abicim..

''yaylı gurubundan bir kaç arkadaş daha buldukmu tamam bu iş:cherry:'' : o zaman bekle piyanist_irf abim ben şu keman olayını çözeyim de bir aranızdayım:mrgreen:

Hoşbuldum kardeşim...:)Ben Latin,Funk,Blues filan çalarım ama,ona göre...:):pr::bounce:

Kocaeli İl Temsilcisi
Olsun abicim çal çal.. Ben de ayak uygurmaya çalışırım artık:cyclopsan :)

müzik evrenseldir illaki bir noktada bulluşuruz sende şu keman işini çöz bak hadi seni bekliyoruz ,ben okeye dönüyorum biteceğim, taş atma sırası sana geldi :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------

Hoşbuldum kardeşim...:)Ben Latin,Funk,Blues filan çalarım ama,ona göre...:):pr::bounce:

yavvv metin abi zaten çalacağını çalmışsın ,:cherry: daha ne kaldı ki geriye

türk halk müziği saydıklarının ardından sana zeytin yağlı dolma gibi gelir löp löp götürürsün abi sen olayı :cherry:

müzik evrenseldir illaki bir noktada bulluşuruz sende şu keman işini çöz bak hadi seni bekliyoruz ,ben okeye dönüyorum biteceğim, taş atma sırası sana geldi :cherry:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:31 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:21 ----------

yavvv metin abi zaten çalacağını çalmışsın ,:cherry: daha ne kaldı ki geriye

türk halk müziği saydıklarının ardından sana zeytin yağlı dolma gibi gelir löp löp götürürsün abi sen olayı :cherry:

Hehehe herşeyin yeri farklıdır benim için...:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar