[MT ADANA]benim kameramdan ceyhan,resimlere buradan devam arkadaşlar

gürsel abi cok güzel fotolar yakalamışsın emeğine sağlık.... yiğenimi de öpüyorum.. :rendeer:

motosiklet konusunda baya bilinçleniyoruz artık galiba :) hemen hemen herkeste kask görmek çok güzel bi duygu :) burdan adanalı motosiklet tutkunlarına selamlar sevgile :rendeer:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler demirim gürselim resimler hoş çıkmış
arkadaşlar benim baldızın katılması ani karar olduğu için kask bulmak yada aramak gibi vaktimiz olmadı,çünkü pazar günü 9 da yataktan kalktı enişte bende gelecem dedi bende kıramayınca topcase yi çıkardım bindik üç kişi motora gittik buluşma yerine baktık adanalı boş ona artçı olarak verdik üzgünüm ama başka çarem yoktu

arkadaşlar benim baldızın katılması ani karar olduğu için kask bulmak yada aramak gibi vaktimiz olmadı,çünkü pazar günü 9 da yataktan kalktı enişte bende gelecem dedi bende kıramayınca topcase yi çıkardım bindik üç kişi motora gittik buluşma yerine baktık adanalı boş ona artçı olarak verdik üzgünüm ama başka çarem yoktu

cengiz abi selam seni hürriyet gazetesi bugün çukurova ekinde orta sayfada yayınlamıştı gördünmü benide motosiklet kulubu başkanı diyerekten tanıtmış selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gördüm ahmetim,daha doğrusu makine aradı öğleden sonra abi resimleriniz çıkmış dedi hemen aldım gazeteyi anı olaak saklayacağım.Sende ceyhan kulüp başkanısın hayırlı olsun TRT ye de röportaj verdik ama daha yayınlanmadı sanırım

bunu tüm mt dostları bilmeli diye düşünüyorum
msn ye ekledim seni cevap çıkmadı ayrıca

ahmet, güzel bir organizasyon olmuş :cat: gürsel resimler için tşk.ederim ellerine sağlık gitmiş kadar olduk. :rendeer:

gürsel abi cok güzel fotolar yakalamışsın emeğine sağlık.... yiğenimi de öpüyorum.. :rendeer:
mehmetim birdahaki buluşmaya kadar kendinize iyi bakın, kardeşin seni geçiyor benden hatırlatması :mrgreen:
motosiklet konusunda baya bilinçleniyoruz artık galiba :) hemen hemen herkeste kask görmek çok güzel bi duygu :) burdan adanalı motosiklet tutkunlarına selamlar sevgile :rendeer:
bizdende eskişehire selamlar olsun:rendeer:
güzel oldu ama cengiz abi.artık sizi kendisi olmadan göndermez bence:mrgreen:
cengiz abi selam seni hürriyet gazetesi bugün çukurova ekinde orta sayfada yayınlamıştı gördünmü benide motosiklet kulubu başkanı diyerekten tanıtmış selamlar
ahmet keşke haber verseydin, bakalım yarın bulabilecekmiyiz gazeteyi
ahmet, güzel bir organizasyon olmuş :cat: gürsel resimler için tşk.ederim ellerine sağlık gitmiş kadar olduk. :rendeer:

ben teşekkür ederim muzaffer:)güzeldi birçok arkadaşımızla bir araya gelme imkanı bulduk

Gürselabi ellerine ve emegine saglık çok güsel fotolar çok eglendik gerçekten çok güsel bir gündü.Başka gezi ve buluşmalarda görüşmek üzere:rendeer:Sizleri tanımak çok güzeldi.Kalın saglıcakla :) Gaziantep mt den saygı ve selamlarla:wiinkk:

emeğine sağlık demirgursel.Ben kendimi bu güne kadar motor sürerken hiç fotoğrafta görmemiştim :D kendi kendime soruyorum bu benmiyim diye :D çok deyişik çokmışım :queen:

Gürselabi ellerine ve emegine saglık çok güsel fotolar çok eglendik gerçekten çok güsel bir gündü.Başka gezi ve buluşmalarda görüşmek üzere:rendeer:Sizleri tanımak çok güzeldi.Kalın saglıcakla :) Gaziantep mt den saygı ve selamlarla:wiinkk:
inşallah bir dahakine antepte görüşürüz :) selam arkadaşlara:rendeer:
emeğine sağlık demirgursel.Ben kendimi bu güne kadar motor sürerken hiç fotoğrafta görmemiştim :D kendi kendime soruyorum bu benmiyim diye :D çok deyişik çokmışım :queen:

sensin jönüm, yerine dublör koymadık:mrgreen:

anam fotolarda ne kadar parlak çıkmışım öyleee,kendi kendime aşık oldumm,eline sağlık gürsel abi:)

bendeki son fotolarıda yüklersem tam süper olacak
kask kullanımının önemi hakında konuşma yaptım ve Ceyhan Kamakamımız Sayın Ayhan Boyacı 'dan çiçek almamız bizleriayrıca onurlandırdı kendilerine teşekkür ediyor ve saygılarımı sunuyorum

video olarak

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar