[MT Adana]4 mayıs pazar günü çatalana sucuk yemeye gidiyoruz

Arkadaşlar bu hafta pazar günü asıl göle çatalana gidelim diyoruz.Recep(cerrezci) sucukları yine en özelinden hazırlattırıyor:).Neden çatalan diyecek olursanız adanalı olupta asıl gölü görmeyenimizin çok olduğunu tesbit etmiş bulunmaktayız.
sucuk olayını recep ayarlayacak,mangalı çözebilecek olan bilgi verirse sevinirim:), bende iki adet ızgara mevcut, diğer ihtiyaçları katılım listesine göre belirleyeceğiz.
katılacak arkadaşlar buraya kendilerini ekletsinler malzemeyi ona göre belirleyelim:)
yer ve saat gelecek tüm arkadaşların bulabileceği bir yer:cat:
KATILIM LİSTESİ GÜNCELLENECEKTİR
1-demirgursel-eşi
2-adanalı
3-muzaffer1968-eşi
4-azgurbuz-eşi
5-zion1
6-gnusher-güneş
7-cerrezci-eşi
8-ahmetnr-ablamız
9-fazerr
10-cem01

.

.
BULUŞMA YERİ
gazipaşa kazım büfe, saat 09:30
lütfen gecikme yapmayalım

Son düzenleme:
azgurbuz-eşi

Diğer ihtiyaçlar ne olaki; kola ekmek kömür :mrgreen:

kola,ekmek,kömür oralardan biryerden temin edilir.sanırım mangal'ı kastetti.küçük olursa 1-2 tane veya büyükçe olursa 1 tane yeter.en büyük sorun o.
bora abi şu an saat sabahın 06:10 u ve sen online sin, sucuk hayali uyutmadımı:queen:
Gerçekten iyi sorun; mangalı nasıl götüreceğiz?

abi hiç problem deyil, olmasada olur.biz piknige giderken mangalı yük etmeyiz hiçbir zaman.taşlar ne güne duruyor:pbiraz endurocu ruhumuz vardır

Bendeki mangalın resmi;

mangallu1.jpg

304 kalite paslanmaz sacdan olup hijyene önem verenler için bulunmazdır. Bu büyükmüdür küçükmüdür siz karar verin.

Gürsel abi,benim hakkımı bi kenara ayır,pazartesi dükkana getirirsinn.bak pozantı gezisinde ben öyle yapmıştımmm ,çok pis küserimmmm:)

Bendeki mangalın resmi;

mangallu1.jpg

304 kalite paslanmaz sacdan olup hijyene önem verenler için bulunmazdır. Bu büyükmüdür küçükmüdür siz karar verin.
çok güzel duruyor :cat:, büyüklüğü anlaşılamıyor ama bize yeter diye düşünüyorum, gelirken motorda getirebilirsin sanırım.
Gürsel abi,benim hakkımı bi kenara ayır,pazartesi dükkana getirirsinn.bak pozantı gezisinde ben öyle yapmıştımmm ,çok pis küserimmmm:)

suçunu bastırıyorsun gibi geliyor bana.sizden artanlarla çevredeki açlara hayır yaptığınızdan bahsetmiştiniz hatta onlara bile fazla geldiğini artık kuş böcek ne varsa yedirdiğinizi ve bittiğini olsa dükkanın bizim olduğunu söylemiştiniz:queen:
ve işte o anın geldiğini hissediyorum...intikam anı:cherry:

tamammı şimdi son kararınızmı bakın geliyorum selamlar görüşmek dileğiyle toplanma merkezi neresi saat kaçta

Romork varsa takmak lazım:queen::queen: Benim motor çekmezde Gürselin motoru çeker:queen: :queen: :queen:

Ben sanayiye gideyim bir, aşağıdaki gibi bişey yaptırayım :queen:

Hatta mangallı römork yaptırsak diyorum

romorkhj4.jpg

Çatalan Barajını DSI Tedaşa devretmiş, o yüzden tanıdık birşey yapamam dedi. Ama girmek için şansınızı deneyin olmazsa Çiçekli köyüne yakın Koyun Dede yatırı varmış. Oradaki piknik alanı güzel dedi.

Son düzenleme:
Yanlışlıkla birde Ormanı yakmayalım:salut:

Çatalanda bir piknik alanına bir kere gitmiştim ve çok güzel manzarası var, eğer aynı yeri bulabilirsem sizi oraya götürimmi:silent:
Eğer tamamsa bir arkadaşdan yerini iyice tarif ettirecem :pr:

Son düzenleme:
tamammı şimdi son kararınızmı bakın geliyorum selamlar görüşmek dileğiyle toplanma merkezi neresi saat kaçta
ahmet listeye ekliyorum, yeri sizinde bulabileceğiniz şekilde açıklıyorum, daha önce buluşmuştuk orada, sanada kolaylık olsun:) diğer arkadaşlarda gelecekmi yazarsan sevinirim, hazırlık eksiksiz olsun istiyorum :cat:
Saat kaçta :silent: nerde buluşuluyor :silent:
abi yukarı bak :mrgreen:
Bak ölçüsü üzerinde 485x315mm :mrgreen:

Motorla bunu nasıl getireceğim, onu bulmak lazım :silent:
topcasenin üzerine lastikle bağlanamazmı acaba:silent:

Romork varsa takmak lazım:queen::queen: Benim motor çekmezde Gürselin motoru çeker:queen: :queen: :queen:
olmazsa senin motoruda bağlayalımmı :p hem benzin tasarrufu olur:mrgreen:

Yanlışlıkla birde Ormanı yakmayalım:salut:

Çatalanda bir piknik alanına bir kere gitmiştim ve çok güzel manzarası var, eğer aynı yeri bulabilirsem sizi oraya götürimmi:silent:
Eğer tamamsa bir arkadaşdan yerini iyice tarif ettirecem :pr:

muzafferim ben daha önce gitmedim, artık bize güzel bir cennet köşesi bulursunuz:cat:

abi hiç problem deyil, olmasada olur.biz piknige giderken mangalı yük etmeyiz hiçbir zaman.taşlar ne güne duruyor:pbiraz endurocu ruhumuz vardır
Naked motora binipte endurocu ruhumuz var demezler mi :p

Bak ölçüsü üzerinde 485x315mm :mrgreen:

Motorla bunu nasıl getireceğim, onu bulmak lazım :silent:
Eğer gelirsem havada karada bağlar götürürüm ben onu merak etmeyin:p
abi yukarı bak :mrgreen:

topcasenin üzerine lastikle bağlanamazmı acaba:silent:

Yukarı baktım,aşşağıya baktım..Yok bi açıklama.. Birde sen bak istersen yukarıya :p

Şimdi bu çatalan dediğiniz kaç km mesafade,nerede.. Adana içinde değildir umarım. Biraz motosiklet sürelim ya..Bir açıklama alırsam sevinirim ona göre geleceğim yada gelmeyeceğim :p

Adana İl Temsilcisi
BULUŞMA YERİ
gazipaşa kazım büfe, saat 09:30[/QUOTE]

arkadaşlar lütfen gecikme olmasın.tam vaktinde buluşalım.sevgilerimle.

@demirgürselim kardeş;öbür gürseli ve kardeşi mehmeti de ekle listeye.

Son düzenleme:
ben yazıyı yazarken 19.16 da değiştirip eklemiş :p Sen yok mu sen Gürsel abi:p
Bu arada soruma cevap alamadım?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar