[MT ADANA]24.9.08geleneksel çarşamba ve kuyruk doğrultma toplantısı

Toplantınız gerçekten çok kalabalık ve eğlenceli geçmiş görünüyor fotolardan :) insan bunları görünce gidip direk bi motor alası geliyor :)

yaw boracım, senin kuyruk baya meşhur oldu :mrgreen: baksana duymayan görmeyen kalmamış :mrgreen:
gece ayrılırken hayırlamaya unutum, sabah 6 uçağa ile istanbula gidecektim. Henüz geç sayılmaz "Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin" :rendeer:
Darısı benim VFR800 e :cherry:

Adana İl Temsilcisi
sevgili okayyorukcuoglu kardeşim.bizim buralarda,özellikle araba veya motor gibi aletleri alana (bunun kuyruğu eğri)şeklinde takılırlar.bu da bişeyler ısmarla anlamına gelir.maşallah gurup kalabalık olunca,bu aralar bizde hemen hemen her hafta birileri (bende dahil)bir motor değiştiriyor.ee durum böyle olunca,her hafta kuyruk doğrultuyoruz.sizide bekleriz.

yaw boracım, senin kuyruk baya meşhur oldu :mrgreen: baksana duymayan görmeyen kalmamış :mrgreen:
gece ayrılırken hayırlamaya unutum, sabah 6 uçağa ile istanbula gidecektim. Henüz geç sayılmaz "Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin" :rendeer:
Darısı benim VFR800 e :cherry:

sağolasın kardeş.darısı inşallah senin VFR800'e diyorum bende.:cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun, Allah muhabbetinizi bozmasın :rendeer:

Umarım bu toplantılar kış nedeni ile sekteye ugramaz bizde birbirimizi daha çok görürüz bu vesile ile.Bora abime tekrardan hayırlı olsun diyorum.Darısı nice kuyruklara :cherry:

Adana İl Temsilcisi
Bora abime tekrardan hayırlı olsun diyorum.Darısı nice kuyruklara :cherry:

çok teşekkürler birkancığım.ama ben kendi adıma son noktayı koyduğumu söyleyebilirim.:)allah herkesi gönlündeki motora kavuştursun diyerek,darısı diğer arkadaşlarıma temennilerimle.:rendeer:

çok güzel bi toplanma olmuş :) yaş ortalaması da gayet güzelmiş :) 35le 45 arası değişiyor heralde :) allah bozmasın muhabbetinizi :) biz de böle olabilcez miki? :) yaş etmiş 40 haala motosikelt üstündeyim ve arkadaşlarımla toplanıyoruz hayali bile çok güzel :)

bora nın ve gökhan nın motorlarının kuyruğunu eğri yapmışlar arkadaşlarda sağolsun düzeltmişler:mrgreen: hayırlı uğurlu olsun..gezilerde görüşmek dileğiyle bu arada gaziantepmi planlanıyor ?haberim olursa kalımak isterim hepinize iyi günlerde motor üstünde günler dilerim..

çok güzel bi toplanma olmuş :) yaş ortalaması da gayet güzelmiş :) 35le 45 arası değişiyor heralde :) allah bozmasın muhabbetinizi :) biz de böle olabilcez miki? :) yaş etmiş 40 haala motosikelt üstündeyim ve arkadaşlarımla toplanıyoruz hayali bile çok güzel :)
ne yani yaşlılar kulübümü diyorsun bize :queen:
bora nın ve gökhan nın motorlarının kuyruğunu eğri yapmışlar arkadaşlarda sağolsun düzeltmişler:mrgreen: hayırlı uğurlu olsun..gezilerde görüşmek dileğiyle bu arada gaziantepmi planlanıyor ?haberim olursa kalımak isterim hepinize iyi günlerde motor üstünde günler dilerim..

sağol tekin abi:rendeer:, çarşambaları toplantı sabitlendi

abi motorun hayirli olsun bu arada baya katilimli bir toplanti olmus bayada keyifli olsa gerek orda degildik ama sanki o ani yasamis gibi olduk bu arada fotolarda mutisti

herkese hayırlı ugurlu olsun... cok güzel bir toplantı olmuş.. şimdiye kadar gördüğüm en kalabalık toplantı da diyebilirim... coktandır siteyi takip edemiyorum. Niğde'de oldugum için internetim yok evde.. Niğdeye yolu düşen olursa mutlaka beklerim... görüşmek dileğiyle...

bora abi yeni motorun hayırlı uğurlu olsun.allah kaza bela vermesin.kuyruk doğrultmayı kaçırdığım için baya üzüldüm valla.ama önemli olan sizlerin süper dostluğu.sizlerle tanıştığım için kendimi gerçekten çok şanslı hissediyorum.kendinize iyi bakın.URFADAN SELAMLAR

Adana İl Temsilcisi
sevgili SARHOŞ-tekin ağbi,msoysarac-mehmet,XII.MURAT-murat.çok çok teşekkür ederim.çok daha iyileri sizlerin olsun.:rendeer:

Mersin İl Temsilcisi
bir zamanlar mersin MT geldi aklıma...

inşallah sonunuz benzemez

Her ne kadar fazla kalamasamda güzel bir geceydi, Bora abi, Gökhan abi, tekrardan hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin ve kesenize bol bereket versin. Görüşmek üzere.. :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar