[MT ADANA]22 mart namrun gezisi, tereyağlı tavuk-bulgur pilavı :)

Sevgili arkadaşlar sayenizde güzel bir gün geçirdik resimler için çekenlerin emeklerine sağlık ufak bir düzeltme yapayım geziye katılan teyzemin oğlu Serdar İskit(İsmi Zafer ve eniştem olduğu yazılmıştı düzeltmek açısından)Allah tekrarını hep beraber olarak nasip etsin.:bounce:

arkadaşlar geziniz harika geçmiş yakında bende katılıcam inşallah sizlere.haluk,gürsel ve diğer arkadaşlar ve özellikle turgay abim yakında görüşecez selamlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işte şimdi olmuş,yine muhteşemsiniz manzaraya bayıldım,lokmaları götürmüşsünüz,çelik gürsel ne zaman lokmayı fazla kaçırsa kendini ağacın tepesinde buluyor,nedenini bulamadım ama aynısı bizim baldızdada var:mrgreen:

aresim memedim özelden mesaj attık ama galiba bizi sevmiyorsun anlaşıldı:salut:

motorumuz yolda kaldı dedik,dişli sıyırdı dedik artçı olarak geliriz dedik neyse bi daha istenmediğimiz yere gitmeyiz:pale:

holllleeeyy ilk yorum yapan benimmm...

paylaşım için teşekkürler çelik abi sağolun varolun...

güzel gezi olmuş ayaklarınıza sağlık ;)
sağolun arkadaşlar:)
bune kardeşim yükleme yapamamışsın her defasında tıklamamı yapıcazdüzeltin lütfen.çatlatmayın adamı:pr:

bende aynı şeyi söylüyorum,böyle editörlük olmazzzzzzzzzzzzzzz bakmıyorum yorumda yapmıyorum

bu ne abi ya:cherry:

Linklere tek tek tıklarken parmak felci oldum :queen:

Gürsel üşenme de düzelt şu fotoları

arkadaşlar bu nedir yav? şaka gibi...:pr::farao:

hocam duzeltmeye usenıyosan sıfrenı bana yolla duzeltım bole paylasım olmaz!:)

sabaha kadar anca bakarım
ya ne kadar acımasızsınız :cherry: yol yorgunluğu ve artı ben milletten sonra 2 saat daha motor üzerindeydim ve yağmur yedim bayağı, diğerleri uyurken ben yağmurda motor sürme ve yanımdan geçen arabalardan boydan boya ıslanma fantazisi yapıyordum, anlayacağınız yorgunluktan uyuya kaldım :pr: ÖZÜÜÜÜÜÜR :rendeer:

Bu motorla keyif işi böyle işte. İnsan bu güzelliği tek yaşasa olamaz. Ne kadar çok insan olsa o kadar güzel oluyor.

çok güzel bir geziydi, tüm katılımcılara ve bize kılavuzluk yapan mustafa abiye burdan bir kez daha teşekkür etmek isterim. :rendeer:

Okuyupta yorum yazan ve evde nöbetci olarak kalan diğer üyelerimi içinde ayrıca teşekkür ederim :cat:

emeginize sağlık güzel bir gezi olmuş.eee birileri çalışırken birileride gezecek bu hafta çalışan önümüzdeki haftada çalışan ben olayım da sonra inşallah gezen ben olurum :mrgreen:sanki bu gezi doğal yönden birazdahamı ne iyi gibi geldi fotolara bakınca içimizi çektik çalışmasaydık keşke diye ama sağlık olsun gitmiş kadar olduk

içelimffşşşşş

seni gidi pis ayyaş heryerde kendini belli ediyorsun.ben olsaydım asla buna musade etmezdim.:queen::queen:gezi kurallarını bozma lütfen:bounce:.emeğinize sağlık çok keyif almışsınız belli .allah kem gözlerden sakınsın sizleri.iyiki varsınız:rendeer:

içelimffşşşşş

seni gidi pis ayyaş heryerde kendini belli ediyorsun.ben olsaydım asla buna musade etmezdim.:queen::queen:gezi kurallarını bozma lütfen:bounce:.emeğinize sağlık çok keyif almışsınız belli .allah kem gözlerden sakınsın sizleri.iyiki varsınız:rendeer:

Bildiğin gibi bizim gezilerimizde alkol alınmıyor, masada boş durun bir şişeyi arkadaşlarım fotoraf çektirmek için değerlendirdi :p:p:p

Bu resmi sencer kardeşime gönderiyorum, ne demek istediğimi o anlar artık :mrgreen:

http://img16.imageshack.us/my.php?image=img7293resize.jpg

Orjinalden kimse ayırt edemedi, ben sadece bu kadar söylüyorum :cat:

Son düzenleme:
ne güzel gezmişsiniz emeginize ve yüreginize saglık...yanınızda ve oralarda olmak vardı ama kısmet yaza inşallah:rendeer:

Bildiğin gibi bizim gezilerimizde alkol alınmıyor, masada boş durun bir şişeyi arkadaşlarım fotoraf çektirmek için değerlendirdi :p:p:p

Bu resmi sencer kardeşime gönderiyorum, ne demek istediğimi o anlar artık :mrgreen:

http://img16.imageshack.us/my.php?image=img7293resize.jpg

Orjinalden kimse ayırt edemedi, ben sadece bu kadar söylüyorum :cat:

yalancı seni seninde haluktan geri kalır tarafın yok.sende ayyaşın tekisin:queen::queen:çocukmusunuz siz kimi kandırıyorsunuz kimi işletiyorsunuz.ki böyle resim çektiriyonuz.ayıp bana ve diğer geziye gelemiyen arkadaşlara nispetmi yapıyorsunuz.birdahaki geziye giderken bende ayık gelirsem görürsün sen:bounce::bounce:

yalancı seni seninde haluktan geri kalır tarafın yok.sende ayyaşın tekisin:queen::queen:çocukmusunuz siz kimi kandırıyorsunuz kimi işletiyorsunuz.ki böyle resim çektiriyonuz.ayıp bana ve diğer geziye gelemiyen arkadaşlara nispetmi yapıyorsunuz.birdahaki geziye giderken bende ayık gelirsem görürsün sen:bounce::bounce:

çok ayıp, çok ayıp ::yanliss:::yanliss:::yanliss:

Çok güzel gezi olmuş manzara harika ama lokmalarda çok kuvvetli :D

lokmasız olurmu birkanım :mrgreen: hepimiz göbek yaptık bu geziler sayesinde, gezi bahane lokmalar şahane :mrgreen:

ben ayrıldıktan sonra bir de lokma partisi mi oldu.bilseydim ayrılmazdım yav.:pale:

kullanıcısı kim acaba? yakıt olayını soracaktım? 1 depo kaç lt ve ne kadar yol yapıyor? birde yakıtta 400 cc ile ne kadar farkeder?

pek alakalı yer değil ama?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar