[MT Adana] 21.01.2007 Eshab-ı Kehf (Yedi Uyurlar) ve Sinap Kalesi Gezisi

Maalesef bu hafta aranızda olamadım:pale: , HER ZAMAN ki gibi çok güzel bir gezi olmuş, inşallah şubat gezilerinde yine birlikte oluruz..
Kendinize ii bakın :rendeer:

Öncelikle bu son gezi ile aramızdan ayrılıp Ankaraya dönen arkadaşımız Ali'ye güle güle diyorum. Hasan ve Erhan arkadaşlarım (Sarıkoyak rampasında hareket halinde iken resimlerimizi çeken Burcu ve Memduh'a da) çektiğiniz mükemmel fotolar gezilerimizi çok daha anlamlı kılıyor. Çok güzel ve dostane bir gezi oldu. Böyle bir samimi grup ile geziye gittiğim ve günün tüm eğlencesini, macerasını (ve tabi pirzolaları) paylaştığım için geziye katılan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum ve nice güzel gezilere birlikte katılmayı diliyorum. Selamlar.

@TT532 Tamer özlettin abi kendini. Haftaya gel bari.

@Naci63 Veyis Naci hocam bizde aramızda sizi görmekten çok mutluyuz. Sizinle güzel sohbetler ve bilgi paylaşımından çok keyf alıyorum. Diğer gezilerimizde de görüşmek ümidiyle selamlar.

ah ah, finallerdi gripti derken motor sürmeyi unutacağım ya, şimdide tatile giriyoruz yine sarktı gezi planları.. yine çok güzel bi gezi olmuş arkadaşlar...

ali güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. veyis hocam sizede çok teşekkürler. gezilerde aramızda olmanız bana da çok keyif veriyor.

fuat hasana laf atma. dün kulaklarını çınlattık. hem hiç kızmaya da hakkın yok. antalyaya giden sensin. bu arada ne zaman geleceksin??

Cumartesi akşam yağmurluydu hava bende Gezi olmaz diye kurmadım saati..

Güneşi gören atlamış motora Güzel gezi olmuş herkese selam. Görüşmek üzere.

Arkadaşlar selam,valla ilk gezimde bu kadar macera aklımın ucundan geçmezdi,sinap kalesine çıkışımı ve inişimi ve dahası buzlu satıhtan geçişimi herhalde kolay kolay unutamayacağım.Bu arada kardeşim Ertuğrul' ve Seloya teşekkürler,cros konuusnda bana yardımcı oldular ve motorumu nasıl bu yollardan geçireceğimi gösterdiler,bu arada Ertuğrul motorumu taşıdı desem yeridir,sağol kardeşim Erti:cat:

Ayrıa gezideki tüm arkadaşlarada sonsuz teşekkürler,kendimi buldum bu gezide:wiinkk:

Burcu yine herzamanki gibi hiperaktifti yine,ama hakkını verelim,kullanmadığı motor çıkmadığı dağ tepe yok abi...:cat:

Akşam yattığım yeri beğendim valla,otobanda hep 100-110 valla kolay değil,hava şartları malum,Erhan sağol,beni hiç yanlız bırakmadın,artçı dediğin böyle olur:cat:

Herkese sevgiler....

ahahahaaaaaaaaaaaaaaaa :queen:

bu hafta ilkleri yaşadık,
motosiklet sayısı azdı fakat yine muhteşem eğlenceliydi :cat:
ilk defa gezideki tek bayan bendim :mrgreen: (bu arada bana salata yaptırmadığınız için teşekkürler :p )

Burcu yine herzamanki gibi hiperaktifti yine,ama hakkını verelim,kullanmadığı motor çıkmadığı dağ tepe yok abi...:cat:

teşekkür ederim abi, dediğim gibi sadece 'cesaret, kendine güven meselesi' :bounce:
sonuçta görüldüğü üzere racing bile buzdan da geçebiliyor, cross da yapabiliyor

aliiiiiiiiii, motoruna artık deli kız deil deli kadın dersin :queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

@TT532 Tamer özlettin abi kendini. Haftaya gel bari.

@Naci63 Veyis Naci hocam bizde aramızda sizi görmekten çok mutluyuz. Sizinle güzel sohbetler ve bilgi paylaşımından çok keyf alıyorum. Diğer gezilerimizde de görüşmek ümidiyle selamlar.
ya arkadaş amma acayipsiniz ya gösteriyorsunuz böyle tarihi ve güzel yerleri insanın orda olası geliyor adana mt tekerinize sağlık güzel bi gezi olmuş bölüştüğünüz için teşekkürler.
hasan haftaya ben gelsem olurmu.he he heeeee:queen: :queen: :queen: :cat: :mrgreen:

ali güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim. veyis hocam sizede çok teşekkürler. gezilerde aramızda olmanız bana da çok keyif veriyor.

fuat hasana laf atma. dün kulaklarını çınlattık. hem hiç kızmaya da hakkın yok. antalyaya giden sensin. bu arada ne zaman geleceksin??

Abi pazar günü hatlar doluydu herhalde kulağım çınlamadı :queen: :queen:
Abi Antalyaya geldikte tatile değil. Hafta içinde kısmetse döneceğim.

güzel geydi valla baya eğlenceli olduu bu arada hasan abii oo resmi neden koyyduuuuuunn yaaa

Adana işte kalite önplanda muhteşem geziler eğlenceler ve daha neler neler iyiki Adana'da oturuyorum böyle eşi bulunmaz dostalarıma ne kadar teşşekür etsemde azdır.HePinizi öpüyorum.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Valla bizler burdan imreniyoruz...Burda soğuk ve buz gezileri imkansızlaştırıyor...Havalar ısınınca ankara mt yi seyredin siz....

Burcu merak ediyorum ...Otobüs geldi mi?....:mrgreen:

Resimleri görme konusunda sorun cekıyorsanız size mozilla firefox'u öneririm.(Gerçi reklam için hiç bir ücret almadım ama...)İnternetExplorer sayfa dakı resımleri yavas açıyor ama mozillada öyle deil.Denedim gördüm.Gerisi size kalmıs.:)

çokj güzel

:) demek namrunada geçtiniz.eshabıkeyf e çok küçüktüm gittigimde zar zor hatırlıyorum ama en çok girişten itibaren sıralanan dilencileri vardı onları hatırlıyorum.yine varmıydı merak ettim:)

Burcu merak ediyorum ...Otobüs geldi mi?....:mrgreen:

geldi alper geldi :mrgreen:

:) demek namrunada geçtiniz.eshabıkeyf e çok küçüktüm gittigimde zar zor hatırlıyorum ama en çok girişten itibaren sıralanan dilencileri vardı onları hatırlıyorum.yine varmıydı merak ettim:)

yoktu abi, çok değiştirmişler oraları, hatta mağarayı da değiştirmişler, 2 tane delik vardı, onları kapatmışlar :silent:

bende yaklaşık 15 yıl önce gitmiştim, şaşırdım gördüğümde :cyclopsan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar