[MT Adana] 08.04.2007 Mersin - Viranşehir Soloi (Pompeiopolis) Antik Kenti

Mersin İl Temsilcisi
her şey iyi ve güzel de tam benim evimin karşısındaki harabelere geliyorsunuz ve ben sizi görmüyorum. şansa bak, demekki ben çıkmışım siz gelmişsiniz. gerçi ben saat 10 gibi ve 10,30 gibi ve saat 2 de oradan geçtim. sonra biz de gözne yoluna çıktık eren nezih ahmet ve ben. aynı yerlerdeymişiz ama görememişiz. neyse, bir gün anlaşalım da ortak bişeyler yapalım....

adanaya sevgiler. yusuf abi nerelersein yaa?

Bu pazar da motorlarımıza atladık, rüzgarın boynumuzu okşamasıyla girdik yayla yollarının eğimli virajlarına, motosikleti yatırınca ağaç dallarının kokusunu daha derin çektim ciğerlerime... Sonra da pirzolanın kokusu sardı ortalığı.:cherry:

Yine çok güzel bir gezi yine bir Adana klasiği.....

Herkese çok teşekkür ederim. Resimler için de ayrıca teşekkürler. Görüşmek üzere hoşçakalın.

eline sağlık.helal sana makine.evliya çelebi sana imrenirdi.geçen yazı hatırlattın bana.ama motorla tadı başka elbette.buralara da bekliyorum.söz vermiştin.unutma...

valla mersine kötü alıştınız siz.
tekerlerinize sağlık yine güzel bir gün geçirmişsiniz.
fotoğraflar bir harika.

adana mersin yani akdeniz ege ekipleri çok güzel geziler yapıyorlar takdir ediyorum .

yine kopmuşsunuz adanadan şehirden iyide yapmışsınız gezi güzel olmuş herzaman olduğu gibi hasan böyle giderse senin gezilerde tescillenir iso9004 belgesi felan benim işler yoğun tahminime göre 1 ay kadar sürebilir artık burdan takip ederiz gezileri

Teşekkürler arkadaşlar.

@AYDEMİR Üstat az kaldı az. Geliyoruz o taraflarada inşallah. Gaziantep'i sizler sayesinde güzel gezeceğiz inşallah. Gaziantep MT'ye selamlar.

@teknikhoca Tolga üstadım havanın ne olacağını bilemediğimiz için ne bir duyuru nede başka birşey yaptık. Belirsizlik durumunda duyuru yapmıyoruz. Yaptığımızda da kimse gelmez yağmur yağar deniyor. Boşa gidiyor. Sen gelmek istediğin zaman sabah 08:00'de beni ara abi.

@mattet Teşekkürler. Sağolasın.

@yürekçe Yaparız beraber güzel birşeyler.

@fevri Murat'ım geldiğin iyi oldu. Bu arada fotoğrafları iş arkadaşlarıma gösterdim seni ve eşini tanıyanlar var. Selamları var. Yüzyüze görüştüğümüzde konuşuruz.

@stunc63 Evet öyle görünüyor ama havalar güzelleşti günler uzadı. Çok daha uzun mesafeli yayla, kamp gezilerine ağırlık vermeye başlayacağız kısmetse.

@a vagrant Marmok Festivaline gelicekmisiniz? Biz Adana olarak bir grup ile gelmeyi planlıyoruz. Kısmetse festivalde ordayız ve Muğla'nın tarihi mekanlarını gezmeyi planlıyoruz.

@erdo2002 Teşekkürler. İnşallah çok daha kültürel, bilgi içerikli ve keyifli yol yaptığımız gezileri burdan sizlere sunacağız.

@ahmetnr Abi işini hallet en güzelinden gezimizi yaparız. Özden'e, Mehmet'e Suat'a selam. Çok özledik sizleri.

Makine;
Adana gene yerinde duramıyor galiba, herkes bir yerlere kaçmış....
İyi de yapmışsınız...

cok güzel bir gezi olmuş,bir taşla 3 kuş olayı olmuş,(motor,kültür,yemek) yine bir tarihi mekan bulmuşsunuz.
pirzolalar çok hoş görünüyor.

akdenizin avantajı senenin hergünü motora binebiliriz.

saglıcakla kalınız.

Makine; işim dolayısıyla şu sıralar oralara gelemeyeceğim ama yazın arabamla geliyorum sürekli.Daha oralara motorla uzanamadım. :) Kısmetse olur inşaallah.Bir ay önce Muğla ve Kuşadası'na gittim.

Cok guzel olmus! Fotolarda cok hos. Guzel Turkiye'min daha gezilecek ne guzel yerleri varda biz bi haber yasiyoruz! En azindan sayenizde fotolarini gormus olduk. Ne guzel bir gezi olmus, aranizda olmayi cok isterdim! En azindan gormek bile guzel, TESEKKURLER...

Gezmek kadar güzel birşey yok bence. Çok güzel bir gezi yapmışınız. Paylaşım için teşekkürler.

Oh oh yapın mangalları bakalım, güzel bir gezi olmuş keşke gelebilseydim..
maalesef ben bu hafta sonuda çalışıyorum :(

@sahinbirinci Sağolasın. Adana'dan selamlar.

@azimuth Evet öyle. Havalar güzel gittiği ve sağlığımız yerinde olduğu sürece yollardayız :)

@a vagrant Geldiğinde görüşürüz inşallah üstat.

@mit-x Teşekkürler. Ülkemizde o kadar güzel yerler var ki. Cennet vatan denmesi boşuna değil.

@illegalrider Teşekkürler. Muğla'da gözbebeğimiz takip ediyoruz.

@ylmzzz Teşekkürler.

@TT532 İşlerini halletde gel artık Tamer özlettin kendini.

Görüşmek üzere.

adana mt de hiç bos durmuyo hani her fırsatı değerlendiriyo ellerinize saglık teşekkürler...

ellerinize emeginize saglık yine cok güzel herkesin içini cektigi bir gezi olmus tebrikler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar