[MT Adana] 06.05.2007 Kızıldag - Pozantı - Belemedik Geçişi Gezisi

Merhaba

Bu haftasonu rotamız Adana'nın Kuzey tarafındaki Kızıldağ yaylasından Pozantı'ya geçiş ve sonrasında Belemedik olarak kararlaştırdık.

Buluşma Saati: 08:00

Hareket Saati: 08:15

Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır. Geç kalan arkadaşlar mevcut güzergahtan gruba katılabilir.
Lütfen herkes vaktinde gelsin.

Buluşma Yeri:
Ç.M.S.K - Süleyman Demirel Bulvarı

Rota: Çatalan yolundan Karaisalı - Aladağ yoluna çıkılıp burdan Kızıldağ'a dönülecek ve Kızıldağ'ın içinden geçilip dağ yolundan Pozantı'ya geçilecektir. Sonrasında Belemedik.

Menzil: Bilemiyoruz :mrgreen:

Seyir: Yerine göre 30-100km/h arası

Katılım: Yerden yüksek ve bozuk yolda gidebilen her tür motosiklet katılabilir.

Yol Durumu: Kızıldağa kadar asfalt, sonrasında dere geçişlerinin de olduğu stabilize yol. Stabilize yolda durumun ne olduğunu tam olarak bilemiyoruz ama çok ağır bir yolla karşılaşacağımızı sanmıyorum.

Hava durumu: Şimdilik açık hava görünmekte.

Yemek:
Herkes yiyeceklerini kendi getirecek. Izgara et pişirilip piknik yapılması planlanmakta.

Gezilecek Yerler: Vakit olduğu taktirde Tekir yaylasındaki Kızıl Tabya gezilecektir.

Görüşmek üzere.

Pozantıya kadar olan yol mesafesinin 100-120 km olduğunu Volkan (pazer) söylemişti. Bu rakam doğruysa toplam menzilin 250-300 km (Adanadan gidiş ve dönüş) olacağını tahmin ediyorum. Selamlar.

Herşey iyi, hoş da şu 08:15 olayı beni geriyor.:cherry:
Neyse, el mahkum, uyanacağız.:wiinkk:

hava yağmurlu gözüküyor ya hadi bakalım.

bu arada az evvel tekirdeydim. önce gülek yaylasına ordanda tekire pirzolaya gittim babamla. hava buz gibi idi arkadaşlar. altına kot giymeyi düşününler ...... bir daha düşünün derim.:wiinkk:

Son düzenleme:
yeminle belemedik başlıgını gördügüm gibi,tamam dedim bu hafta arkadaşlarla beraberim,ama dere geçişleri demişsin hasan,benim er5 o yola girmez,girersede yazık olur.
katılan arkadaşlara iyi eylenceler dilerim...:salut:

Hasan abi gezinize bizler katılamasakta, takip edeceğiz. umarım iyi gezer bol bol eğlenirsiniz. Resimleri sabırsızlıkla bekliyoruz.

hava yağmurlu gözüküyor ya hadi bakalım.

bu arada az evvel tekirdeydim. önce gülek yaylasına ordanda tekire pirzolaya gittim babamla. hava buz gibi idi arkadaşlar. altına kot giymeyi düşününler ...... bir daha düşünün derim.:wiinkk:

Valla ben artık hava durumlarını takip etmiyorum. Güneşli diyor yağmura yakalanıyoruz, yağmurlu diyor sıcaktan yanıyoruz. Havaların ne yapacağı belli olmuyor. Meteolojide ne diyececeklerini şaşırdı garipler :) Her hafta yalancı çıkıyorlar :)

Gaziantep'den Adana'ya sevgiler.

Dere neymiş bee... ırmak olsa bile farketmez...

Bi aksilik olmazsa görüşürüz.

Hoşçakalın.

hadi size iyi eğlenceler
kısmet bizde temiz bir motosiklet buluruz inşallah yarın adanada pazara bakacağım motoru sattığımdan beri rahatım bozuldu ondan sonra beraberiz inşallah.

Yağmur sebebiyle yapılamadığı için, inşallah bu hafta.

Bu hafta gezi ile ilgili herhangi bir gelişme var mı? Hava sıcaklığının 34-38 derece olacağı söyleniyor.

Hasanıma bak kimseyi kırmamak için ne yazmış :)
''Katılım: Yerden yüksek ve bozuk yolda gidebilen her tür motosiklet katılabilir.''
Chopper'ına güvenen varsa gelsin :p

Abi, geçen hafta da dikkatimi çekmisti program ama su "dere-çay geçisi" isi kafa karistiriyor. "Fazer" yuksek motor sayilir, fakat o derelerde takla atar gibi geliyor bana.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar