[MT Adana] 05.05.2007 Papazın Bahçesi Gezisi

hasan gercekten mükemmel geziler düzenliyorsunuz içim gidiyor bir makine alıp size katılaım dige düşünüyorum su gibi aziz olun

Merhaba

Teşekkürler arkadaşlar.

@Merih Üstat sağolasın. Görüşürüz inşallah tekrardan. Antakya'da gezmediğim yerler var hatırlatayım :mrgreen:

Süper Moderatör (BBRR)
hasan ben geldiğimde beni burlara götürmessen bilmiyom artık... yine çok lezzetli bir kebab partisi olmuş :p ...gezi bahane pirzolalar şahane ...bide manzaraya bayıldım

@BBRR Barış abi ne demek gel gideriz beraber. Mangalda yaparız inşallah.

Harika bi üç silahşörler macerası olmuş :mrgreen: Elinize, tekerinize, yüreğinize sağlık harika bir geziye daha imza atmışsınız.Bende uzun zamandır aranıza katılamıyorum malum iş bulma telaşına düştüm.Bütün ÇMSK ya selamlarımı sunuyorum.Görüşmek üzere

gene gezmissiniz super olmus..da...:) orda bir yazi dikkatimi cekti..kasapta et yerken kasap in duvarinda "elektrik tesisati dosenir" yaziyordu..yahu ne bicim istir eletrik tesisati doseyen kasap..:) bana komik geldi..:)

motorlarınıza ve yüreğinize sağlık güzel gezmişsiniz.. gezilerinizi netten takip ediyorum .. :cat: allah kaza bela varmesin

Hasan kardeş gerçekten çok güzel ve renkli gezi yapmışsınız. Biz de bu gezimizde böyle yeşillikler ve sulu yerlerde geçirdik gezimizi. İnsanın ayrılası gelmiyor. Bunun içinde çevremizi ve doğamızı temiz tutmalıyız ki bu güzellikler mazide kalmasın. Doğa yaşadığı sürece canlılarda yaşamaya devam eder. Festivalde görüşmek dileğiyle.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar