MT 87 ye 3 tertipler

saol tertip bızımkısıde ısmı ya tam yaz gelmıs kopma zamanında bız askere gıt orda dk bası emır altında yasa sonra soyle 2 tekerleklı bısey gor yolda agzımızın sularını akıtarak motora bakıcagız yok ya aglıcam sımdı:( bızımde kaderımız buymus hıc olmasa havalar kotuyken alsalardı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayirli tezkereler kardesim.

ben poset idim gecen sene bu zamanlarda son ayim idi :)

vallahı ne dedın kardesım anlamadım :cherry:

ama sağolasın..ınsallah sag saglım gıdıp gelcez ve hakkımıza kaç terörist düşüyorsa onları öldurup gelcez ınnsalahh :bounce: :bounce:

saol tertip bızımkısıde ısmı ya tam yaz gelmıs kopma zamanında bız askere gıt orda dk bası emır altında yasa sonra soyle 2 tekerleklı bısey gor yolda agzımızın sularını akıtarak motora bakıcagız yok ya aglıcam sımdı:( bızımde kaderımız buymus hıc olmasa havalar kotuyken alsalardı

vallahı ne dıyımkı tertıpp haklısın....bide bızden önce gıdenler bıze peiçe torun dıyeceklerya o zoruma gıdıoo :salut: :pr:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
sahinbirinci arkadasımız askere gıtmıstır

yok mu baska gıdecek

:pr: :pr:

CIKAR 87_2 AMA sıteye gırıp foruma yazı bırakıcaklarını pek zannetmıyorum zamanları kalmaz:)

Forumdan Uzaklaştırıldı
güle güle git, güle güle gel arkadaşım. (1977/3 topçu er. 39.p.tüm. tüm.kh.bl. kıbrıs)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Komando

slm butun 87 ye 4 gıdıcekler butun yenı gıdıceklere slm ben ç.kaleden koray bende 87ye 4 gıdıyorum bıran once gıtmek ıstıyorum bu vatan bayrak ıcın canımı bıle verırım butun askerlere hayırlı teskereler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
slm butun 87 ye 4 gıdıcekler butun yenı gıdıceklere slm ben ç.kaleden koray bende 87ye 4 gıdıyorum bıran once gıtmek ıstıyorum bu vatan bayrak ıcın canımı bıle verırım butun askerlere hayırlı teskereler.

sağol canım kardesım sanada hayırlı teskereler...
du senıde 87 ye 4 olarak ayrı ekleyım bariiii :wiinkk:

yaz dostum benide allahın izniyle ben de 87/3 tertip olucam şu an tecilli 2008 e kadar ama ağustosta bozucam ve ağustosta bi ince ayarla ışınlancam işallah ama daha önümde 2 tane büyük gezi planım var son gezilerim:cherry: :mrgreen: :rendeer: asker gidecek geri gelecek:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
yaz dostum benide allahın izniyle ben de 87/3 tertip olucam şu an tecilli 2008 e kadar ama ağustosta bozucam ve ağustosta bi ince ayarla ışınlancam işallah ama daha önümde 2 tane büyük gezi planım var son gezilerim:cherry: :mrgreen: :rendeer: asker gidecek geri gelecek:rendeer:

ayip ettin dostum hemen yazıyım...daaaaa
zaten bız agustosta gıdıok...sen işini en az 1 ay öncesınden halletmen lazım....gideceğimiz yerler 1 ay öncesınden bellı oluyor....

ayip ettin dostum hemen yazıyım...daaaaa
zaten bız agustosta gıdıok...sen işini en az 1 ay öncesınden halletmen lazım....gideceğimiz yerler 1 ay öncesınden bellı oluyor....

dedik yaa ince bi ayarla beni ışınlıcaklar ağustos un 20 si gibi ankara ankara güzel ankara anladın sen onu:cherry: :rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
dedik yaa ince bi ayarla beni ışınlıcaklar ağustos un 20 si gibi ankara ankara güzel ankara anladın sen onu:cherry: :rendeer:

kapiiiiiiişşş :bounce: :bounce:
sende anladın onu....:wiinkk:

Forumdan Uzaklaştırıldı
eeeeee

yok mu bu sene askere gidecek türk genciii....

desenize yavaş yavaş banada yol gözüküyor bende 89luyum iyi iyi inşallah düşeriz şöyle tunceli filan inşallah

Allah yardımcınız olsun hayırlı tezkereler. Bu vatan sizlerin korumasında.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar