mt 7 fazer 8

merkaba arkadaşlar forumda yeniyiyim fazer 8 mt 7 almayı düşünüyorum uzum yol ve hız yol tutuş hangisi iyidir yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
geçmiş olsun Allah bi daha yaşatmasın çok bişeyiniz yoktur umarım ..

Güzel kardeşim birazy ayrıntı yazarsan yardımcı oluruz bütçen ne kadar istediğin motosikleti ne amaçlı kullanacaksın uzun yol yapacak mısın ?

yapacaksan bütçen iyiyse fz8 derim o kadar bütçem yok dersen mt 7 tracer deriz bunun gibi şeyler ...

heh şimdi oldu biraz..

uzun yolda mt 7 seni yoracaktır sele hiç rahat değil onu soylim ama mt 7 tracerla uzun yolu cok guzel alırsın Fz 8 cok ciddi güçlü bir makinadır çok tecrubeniz yoksa tavsiye etmem gerçi çok tecrube yoksa mt 7 yide tavsiye etmem ne kadar tecrubeniz oldugunu bilmediğim için pek bişey diyemiyorum

motorsikleti özel günlerimde kullanıyorum ilk defa 600 motorsiklet alcam pek bilgim yok fazer8 görsel olarak bir tık önde

bahsettiğin fiyatlara razer 8 bulman cok zor mt 7 tracer bile bulamassın o fiyata ama temiz bir mt 7 abs alabilirsin...

bahsettiğin fiyatlara razer 8 bulman cok zor mt 7 tracer bile bulamassın o fiyata ama temiz bir mt 7 abs alabilirsin...

Hayır, gayet o rakamlara Fazer 8 var. Millet bol keseden fiyat yazıyor, satılmıyor. Satılan birkaç gün ilanda kalıyor onları görmüyorsunuz ondan sonra o paraya bulamazsınız oluyor.

Makineler tehlikeli, üstesinden gelirim dersen MT-07'nin bahsettiğin şeylerle alakası yok. Fazer 8 al...

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:23 ----------

Hayır, gayet o rakamlara Fazer 8 var. Millet bol keseden fiyat yazıyor, satılmıyor. Satılan birkaç gün ilanda kalıyor onları görmüyorsunuz ondan sonra o paraya bulamazsınız oluyor.

Makineler tehlikeli, üstesinden gelirim dersen MT-07'nin bahsettiğin şeylerle alakası yok. Fazer 8 al...

Ben Mt-07 aldım hep uzunyol yaptım.Şehiriçinde nadir bindim.Hiç aksesuar yok.Hızla alakası yok rüzgar belli bir saatten sonra yoruyor.
Ama ben zaten Naked sevdiğim için aldım.Rüzgarıda pek dert etmiyorum.Yazın tüm aksesuarlarını dizecem.
İki motor içinde ABS'siz sakın alma

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar