Mt-25 yap önerisi

3.500 km oldu. ufak bi ses gelme sonucu perşembe günü kardeşler yamaha ya götürücem gitmişken ara yağ değişimi yaptırıcam bide. motoru 2. el aldım 1900 de 950 km bakımı yapılmıs bi yağ değişse iyi olucak çünkü vites geçişleri falan takur tukur pek memnun değilim. servis illa yamalube koyuyomuş heralde. ben yağı kendim götürüp yamalube koydurtmıcam şimdiye kadar memnun kalanı görmedim o yağdan. Motul yada Castrol düşünüyorum. Hangisini hangi serisini önerirsiniz ?

Edit1: Saat olmuş 3.00. Konu başlığıyla ilgili sorunlar olabilir :)

Her ikiside iyi marka ama motul bir kaç tık daha önde diye düşünüyorum. Ama iki marka arasında kalmak çokta önemli değil bence.

Yamalube'dan vazgeçip motul 5100 10 40 kullanmaya başladım. Sonuç hiçbir fark yok.

3.500 km oldu. ufak bi ses gelme sonucu perşembe günü kardeşler yamaha ya götürücem gitmişken ara yağ değişimi yaptırıcam bide. motoru 2. el aldım 1900 de 950 km bakımı yapılmıs bi yağ değişse iyi olucak çünkü vites geçişleri falan takur tukur pek memnun değilim. servis illa yamalube koyuyomuş heralde. ben yağı kendim götürüp yamalube koydurtmıcam şimdiye kadar memnun kalanı görmedim o yağdan. Motul yada Castrol düşünüyorum. Hangisini hangi serisini önerirsiniz ?

Edit1: Saat olmuş 3.00. Konu başlığıyla ilgili sorunlar olabilir :)

950 km'deki bakıma dair bie belge vs alabildin mi veya servis onay verdimi sordun mu hiç?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar