MT-25 marş sorunu

Motosikleti
2024 Yamaha MT-25
Arkadaşlar 2024 model MT-25 motorum var henüz 2 bin küsür kmde. Motora ilk marşı bastığım zaman hiçbi problem yok ama biraz yol yaptıktan sonra motor ısındıktan sonra stop edip çok beklemeden tekrar marş basınca geç alıyor. Bu durum normal midir?
Daha önce de vites düştüğüm zaman bazen gaz yememe gibi bi problem yaşıyordum sanki benzini bitmek üzereymiş gibi gaz yemiyordu özellikle 3 ten 2 ye çekince bi süredir yaşamıyorum ama bi bağlantısı var mıdır?

Motosikleti
cbf 150
havalar sıcak, sende çok basıyorsun sanırım. sele altında ısı yalıtımı olmayan bir rectrifiyer ünitesi var büyük ihtimalle sorunun kaynağı var r25 ve mt 25lerde kroniktir. 2000kmde 2024 model motorun garantisi devam ediyordur servise götür.

Motosikleti
2024 Yamaha MT-25
havalar sıcak, sende çok basıyorsun sanırım. sele altında ısı yalıtımı olmayan bir rectrifiyer ünitesi var büyük ihtimalle sorunun kaynağı var r25 ve mt 25lerde kroniktir. 2000kmde 2024 model motorun garantisi devam ediyordur servise götür.
Evet havalar sıcak antalyada yaşıyorum burası ayrı bi sıcak ama ben öyle çok da basmıyorum. 6 bin devirin üstüne nadiren çıkıyorum. İşim dolayısıyla da servise götürmeye vaktim olmuyor, başıma büyük bi masraf açma ihtimali var mı?

Motosikleti
cbf 150
Koltugunu aç orda rectrifiye ünitesi var fotosunu çekip buraya koyarmısın lütfen, 6000 devirde yeterli ısıyı üretir merek etme. Voltaj sıkıntısından ötürü gibi duruyor senin problemin.

büyük masrafı yok servis garantiden değişir eğer konu buysa motor garantili motor sana bir masraf çıkmaz hiçbir konuda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar