MT-25 hala alinirmi?

Yakmasın diyorsan basmayacaksın. basacaksanız ne yakıyor diye gr işlerine girmeyiniz. 80 90 sabit git 3lt yakıyor daha ne yapsın

Ben eğer çok basarsam en çok 3.9 hadi olmadı tapa gaz gittin 4.0 de. Eğer yakmasını istemiyorsan almayacaksınız abi onu anlatmaya çalışıyorum. Aslan besliyorum ama çok yiyor diye şikayet edilir mi :) gülerler adama... O zaman honda alacaklar...

Tapa gaz gittiğinde 4.0 yakıyor? Mt25 den bahsediyoruz değil mi?

İnternette 5-6lt hatta duruma göre 7-8lt yaktığını söyleyenleri dahi duydum.

Nitekim tapa gazda 4lt yakıyo olsa bence burda yakıt konuşuyo olmazdık. Bir yanlışlık var.

Nitekim tapa gazda 4lt yakıyo olsa bence burda yakıt konuşuyo olmazdık. Bir yanlışlık var.

zaten öyle bir şey yok.. sen boş ver forum yerlerini canlı bir mt kullanana sor..

ABS siz 17 modeli 19.000 tl idi hala kaldımı bayilerde bilmiyorum. ABS li olsun derseniz 25.000 tl ye düşük km de cbr 500 tercih ederdim.

4lt normal değeridir bence 150cc ler tapa gazda o kadar yakıyor arkadaş yalnış hesaplıyor,konunun uzmanı angrypower nerede çok tapagaz kullanıyor versin değerleri ;)

Şahsen ben almam
Bu mt-25 r25 çıktığından bu yana 3.kez servislere çağrılıyor. 2015 yılında yağ pompası arızası sebebiyle çağrıldı,bir diğeri debriyaj teli ile ilgili diye hatırlıyorum (emin değilim).Şimdi yıl olmuş 2019 Tekrar servise çağrılıyor.Üstelik 2015 modelleride kapsıyor bu ,adamlar 4 senedir devam eden problemi anca keşfettiler sanırım. Şimdiki problemde tekrar debriyaj yayı diğer problem radyatör hortumu ile ilgiliymiş.

yakında 250cc liklere 40 bin lira diyicekler o bile normalleşicek insanlar tarafından ya ben ona şaşıyorum ..

insanların kabullenişi normalleştirmesi beni şaşırtıyor..

Bu 250cc likler 40 bin tl olsada sizin maaşınız şu gün aldığınız misal 2 bin tl lik maaşınız 6-7 bin lira olmıycak en fazla şu günkinden 500-600 tl fazla olucak..

Ben mt kullanmıyorum r25 kullanıcısıyım. Tamam biraz benim tapagazım biraz düşük olabilir ama sonuçta ben 4.0 yaktırıyorum en fazla. Sonuçta r25'i alanın yakıtı umursamaması gerektiği gerçeğini değiştirmez. Kullanmayın abi o zaman, gidin hondaya binin...

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------

Şahsen ben almam
Bu mt-25 r25 çıktığından bu yana 3.kez servislere çağrılıyor. 2015 yılında yağ pompası arızası sebebiyle çağrıldı,bir diğeri debriyaj teli ile ilgili diye hatırlıyorum (emin değilim).Şimdi yıl olmuş 2019 Tekrar servise çağrılıyor.Üstelik 2015 modelleride kapsıyor bu ,adamlar 4 senedir devam eden problemi anca keşfettiler sanırım. Şimdiki problemde tekrar debriyaj yayı diğer problem radyatör hortumu ile ilgiliymiş.

Koskoca Mercedes bile arabalarını servise çağırıyor bir yamahaya mı çok gördünüz. En azından diğer firmalar gibi üstünü örtmüyorlar...

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Kalkışdan, 80-90km/h'ya kadar önde gidecek, üçte bir fiyatına 200cc motosikletler var, ilgimi çelkiyor, sitesinde inceliyorum, maalesef 199cc, silindir çapı: 56.5, Strok: 49.5mm yazıyor. Hesaplayınca 124cc çıkıyor. Bilmeyen alıyor, kazığı yiyor, bilen böyle satıcıları yiyesi geliyor.

Üstadım dediğiniz doğrudur, kalkışta da seri olup daha uygun fiyatlı motorlar da vardır elbet. Şahsi fikrim; 20-25.000 TL bütçem varsa daha yüksek cc temiz 2. el motor bakarım. Konuyu açan arkadaşın beklentilerini, hangi düşünceyle o 2 motor arasında kaldığını bilmiyorum, bütçe sıkıntısı yoksa bence 2 motor da farklı karakterler barındırmakla beraber kendi sınıflarında iyi motorlar.

Şu an alınır mı bence alınır kar etmesende zararda etmezsin tahminimce. He bu arada yakıt tüketimi 2018'den sonra euro4 motorla beraber ciddi oranda düştü. Sakin ve arada sırada gaz açsan bile 3.3, 3.6 lt geçmiyor çok kasarsan bence 3.0 bile olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Dusun 2006 dayapilmis xmax motor ve karoseri hala para ediyor

Üstadım dediğiniz doğrudur, kalkışta da seri olup daha uygun fiyatlı motorlar da vardır elbet. Şahsi fikrim; 20-25.000 TL bütçem varsa daha yüksek cc temiz 2. el motor bakarım. Konuyu açan arkadaşın beklentilerini, hangi düşünceyle o 2 motor arasında kaldığını bilmiyorum, bütçe sıkıntısı yoksa bence 2 motor da farklı karakterler barındırmakla beraber kendi sınıflarında iyi motorlar.

cok titiz adamim tek cizik bile kafama takiliyor o yuzden sifir almak istiyorum tabiki pahali cok pahali 250 cc ler icin ayni paraya shadow 600-750 alabilmek varken ama suan yeni absli yuksek cc yede ihtiyacim yok keyfi olarak bu 2 motor arasinda kaldim 2 side cok ayri guzel makineler ktm sevdam var gercekten ama boyum 1.90 2 sinede bindim saticilar dahil kucuk kaliyor dediler o yuzden karar veremedim tam

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
cok titiz adamim tek cizik bile kafama takiliyor o yuzden sifir almak istiyorum tabiki pahali cok pahali 250 cc ler icin ayni paraya shadow 600-750 alabilmek varken ama suan yeni absli yuksek cc yede ihtiyacim yok keyfi olarak bu 2 motor arasinda kaldim 2 side cok ayri guzel makineler ktm sevdam var gercekten ama boyum 1.90 2 sinede bindim saticilar dahil kucuk kaliyor dediler o yuzden karar veremedim tam

Duke çok eğlenceli motor ama ben 1.72'yim bana bile ufak geliyor neredeyse. Şimdiden hayırlı olsun, sıfır motorun tadı herzaman başkadır.

Duke çok eğlenceli motor ama ben 1.72'yim bana bile ufak geliyor neredeyse. Şimdiden hayırlı olsun, sıfır motorun tadı herzaman başkadır.

tesekkur ederim hem simdiki hem genellikle attiginiz yorumlar icin mt-25 gibi dusunuyorum o halde,adv cruiser disi motorlar kaldirmiyor boyumu kotu birsey baya

Arkadaşım hergün işe gidip geleceksen honda al yok ben sadece hafta sonları gezicem dersen yamaha al...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yakıt meselesi gerçekten sıkıntı. Ns200 motorum var. Ne zamandır satıp yerine 250 cc motor almak istiyorum ama bir türlü istediğim motoru bulamadım.

Mt25 çok yakıyor,

duke 250 ve cb250r ‘a siperlik takılmıyor( aksi uzun yolda çekilir iş değil)

V-strom genel olarak ihtiyaçlarımı karşılıyor ancak o da hem cüsseli hem de görüntü açısından içime sinyor.

Vel hasıl, siperlik takabileceğim, az yakan, biraz da görüntü itibariyle tatmin edecek motor şu sıralar bulamıyorum malesef.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------

Zorlasanız da 3.5lt nin altına düşmüyor diye duydum bir çok kullanıcıdan.

Suzuki inazuma f aluyorsunuz hocam ondan sonra gez gezebildiğin kadar. F kasanın şekli şemali de yerinde, sorunsuzluk dersen suzuki kalitesi. Araştırın derim

yakında 250cc liklere 40 bin lira diyicekler o bile normalleşicek insanlar tarafından ya ben ona şaşıyorum ..

insanların kabullenişi normalleştirmesi beni şaşırtıyor..

Bu 250cc likler 40 bin tl olsada sizin maaşınız şu gün aldığınız misal 2 bin tl lik maaşınız 6-7 bin lira olmıycak en fazla şu günkinden 500-600 tl fazla olucak..

İzah edelim, okuyalım, bakalım, size tanıdık gelen kısım varsa yazarsınız :wiinkk:

Yakın tarih:

Kurbağa Nasıl Pişirilir?

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar