Mt-25 - Duke 390

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ağalar yanlış biliyorsam düzeltin; Ktm'nin bu düşük cc modellerindeki problemleriyle ilgili eski Duke 125, eski Duke 200, Duke 250/ 250 Adventure modellerinde bir sıkıntı olmamış. Sadece Duke 390/ Rc 390 serilerinin eskilerinde bir problem olmuş, yenilerinde sıkıntı yaşayan yok. Zaten verilen linkte yer alan olay da 2016-2017 tarihli. O yıldan sonra çıkan yeni 390 serilerinde benzer bir problemi ben hatırlamıyorum. Konuyu açan üye de 2. defa aynı motoru alıp yine sıkıntı yaşamış, ardından kendi isteğiyle forumda sittir olup gitmiş.

Ktm delisi değilim, hiç kullanmadım ama el insaf kaç tane Mt25/R25 yağ pompası sorunundan kaynaklı patates oldu. Bunu neden konuşmuyoruz? Ktm'yi yerin dibine sokarken Yamaha'nın de şeyini öpmeyelim.

Motosikleti
Forza 250
Tatil yöresinde terlik niyetine motor alacaksam ve 60.000 TL bütçem varsa Dio yerine Tvs Jupiter ya da Hero Dash alıp kalan 10-15.000 TL ile de çapkınlık yapardım.

Hocam maalesef kız arkadaşımla beraberim burda maksat alınabilen top değerde 2.motosikleti alıp (80k)sezon sonu Aralıkta dominarı ve bu scooterı satıp mt25 hedefine yakın kalmak aslında prim yapan elden kolay çıkan en kolay 2 scooter dio ve pcx olduğu için dio örneğini sundum hero scooter tabiki alınabikir ancak aradaki 40k yı çar çur edip yerim ondan korkuyorum :D

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Boşver ye gitsin. Bazen paraya acımamak gerek.

Motosikleti
Forza 250
Ağalar yanlış biliyorsam düzeltin; Ktm'nin bu düşük cc modellerindeki problemleriyle ilgili eski Duke 125, eski Duke 200, Duke 250/ 250 Adventure modellerinde bir sıkıntı olmamış. Sadece Duke 390/ Rc 390 serilerinin eskilerinde bir problem olmuş, yenilerinde sıkıntı yaşayan yok. Zaten verilen linkte yer alan olay da 2016-2017 tarihli. O yıldan sonra çıkan yeni 390 serilerinde benzer bir problemi ben hatırlamıyorum. Konuyu açan üye de 2. defa aynı motoru alıp yine sıkıntı yaşamış, ardından kendi isteğiyle forumda sittir olup gitmiş.

Ktm delisi değilim, hiç kullanmadım ama el insaf kaç tane Mt25/R25 yağ pompası sorunundan kaynaklı patates oldu. Bunu neden konuşmuyoruz? Ktm'yi yerin dibine sokarken Yamaha'nın de şeyini öpmeyelim.

Tps sensör arızası yeni modellerde mevcut olduğunu bir kaç yerde okudum,kronik olarak ekran suda alıyormuş yine bir kaç kişi paylaşmış ekranın su alması önceki modellerde varmıydı yoksa hindistana geçince mi başladı onu bilmiyorum.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Tps sensör arızası yeni modellerde mevcut olduğunu bir kaç yerde okudum,kronik olarak ekran suda alıyormuş yine bir kaç kişi paylaşmış ekranın su alması önceki modellerde varmıydı yoksa hindistana geçince mi başladı onu bilmiyorum.

Tps sensörü arızası veren Bmw'den Honda'ya, Ducati'den Kawasaki'ye sana bir çok örnek verebilirim. Ekranın su alması kötü ama dünyanın sonu değil, 160 TL.lik bir ürünle koruyabiliriz gibime geliyor

https://www.trendyol.com/ael-tech/ktm-390-duke-dijital-gosterge-uyumlu-nano-koruyucu-2017-2022-p-305344153

İşin özü şu; bir motora gıcık oluyorsak onu gömmek için çok kolay bahane bulma şansımız var ama bir motoru kalben seviyorsak ne kadar tırto bir motor da olsa önemli değil, çoğu zaman sorunlarını görmezden gelme potansiyelimiz var.

Son düzenleme:

çünkü R25 deler :bounce:

Ktm 200cc ilklerde ve bajaj larda da benim bildiğim belli bir km sonra yağa su karıştırma olayı var diye aklımda kalmış ..

Mt 25 in Japonya’da üretildiğini mi düşünüyorsunuz? Endonezya olmasın?
Benim x max fransa da üretilmişti mesela, japonya da değil.

Mt 25 in Japonya’da üretildiğini mi düşünüyorsunuz? Endonezya olmasın?
Benim x max fransa da üretilmişti mesela, japonya da değil.

O önemli değil üretim kalitesi malzeme kalitesi işçilik kalitesi önemli onuda Japon’lar ürettikleri malı kontrolsüz bırakmaz başı boş bırakmaz kendi üretim kalitesinden aşağı ürettirmez ..

Aldığın motor ne kadar popülerse, çalınma ihtimali de o kadar yüksek olur. Herkesin bildiği motora "herkes" sulanır.

Çıkma parçası bol demişler, nereden geliyor çıkma parçalar?

Motosikleti
Forza 250
Biraz felaketi çagırmışım gibi olcakta az önce iştem çıkmış eve dönerken her vites yükselttiğimde normalde duymadığım deponun alt kısmından tak sesi geliyor,şanzumanı elimize almayız inşallah

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar