Basın yazısını ben burada bulunan Yazar arkadaşlara hazırlatacağım. Ama okumak için bir gönüllü lazım ona göre. Basın yazısı gün içinde sitede olur.
zikzak' Alıntı:samet baba beni mutlaka ama mutlaka pazar sabahı saat 7 de uyandırıyosun:queen:![]()
bu arada bayraklar için oraya buraya gitmenize gerek yok pm atın ben getiririm arkadaşlar pazar sabahı sizlere...
reklamci2003' Alıntı:Basın yazısını ben burada bulunan Yazar arkadaşlara hazırlatacağım. Ama okumak için bir gönüllü lazım ona göre. Basın yazısı gün içinde sitede olur.
GÖKSEL...' Alıntı:evet iyi fikir pazar sabahı biraz erken toparlanalım bakırköy ve civarı arkadaşlar
şöyle güzel bi kahvaltı yapalım derim 9 gibi sonra 10 da buluşma yerine uyarmı sizede
GÖKSEL...' Alıntı:madem bu işe soyunduk sonuna kadar organizasyonun her yerinde olmaya çalışacagım OKUMAK İÇİN gönüllüyün
büyüklerimde müsade ederlerse :rendeer:
ya arkadaşlar güzel bi yazı odluktan sonra bende okurumreklamci2003' Alıntı:Basın yazısını ben burada bulunan Yazar arkadaşlara hazırlatacağım. Ama okumak için bir gönüllü lazım ona göre. Basın yazısı gün içinde sitede olur.
tamam abi erken buluşalım :cat:GÖKSEL...' Alıntı:evet iyi fikir pazar sabahı biraz erken toparlanalım bakırköy ve civarı arkadaşlar
şöyle güzel bi kahvaltı yapalım derim 9 gibi sonra 10 da buluşma yerine uyarmı sizede
delipoyraz' Alıntı:Ben açıklamayı zaten hep senin yapacağını düşünüyodummm... Bu güzel ve anlamlı güne vesile oldun.. benim fikrimce sana yakışır zateee...:cat:
SAVASXXL' Alıntı:ya arkadaşlar güzel bi yazı odluktan sonra bende okurum
göksel kardeşim yakışıkoı gel tv lere sürmanşet olacaksın...
GÖKSEL...' Alıntı:TEŞEKKÜR EDERİM![]()
sesim nasıldı idare edermi şebelek gibi kalmıyım o kadar milletin karşısında:queen: :queen:
delipoyraz' Alıntı:hadi canımmm.... üstesinden geleceğine eminim ben, sonuçta bi yazı çıksın bakalım,okur kendi kararını kendin verirsin bi idman yaparsın önce ofiste:queen: çalışma arkadaşlarından alkış alırsan yırttın demektir... Savaş ta destek vermeye hazır zaten beraberce bizi en iyi şekilde temsil edersiniz..
ALOOOOOOO.... kameraların karşısına o kadar kel bir arada çıkmayın ya, ışıklar parlama yaparrrrr görüntü alamaz medyadan arkadaşlar :queen: :queen: :queen:
SAVASXXL' Alıntı:ya arkadaşlar...
1.şimdi basın açıklaması hazırlanıyor bu gun içinde hazır olacak doğrmu??
2.kurdelalar ve bayraklarda tamam..
3.basına haber verildi...
varmı başka bişi..
abi hödorot kafalılar onada bahane bulurlar binmeyın madem kardeşim etten kemiktense derler...:queen:delipoyraz' Alıntı:nacizane fikrimdir;
BİZİM KAPORTAMIZ ETTEN KEMİKTEN..
çok etkili bir slogan, ha tabii günün anlamını ne derece ifade eder onu bilememde.... genede bundanda çıkış alınıp kullansak iyi olur derim...
aydinolmez' Alıntı:Arkadaşlar merhaba Kadıköy listesinden haberi olan varmı
SAVASXXL' Alıntı:abi hödorot kafalılar onada bahane bulurlar binmeyın madem kardeşim etten kemiktense derler...:queen:
motosikletleri farkedin...
artık tafige kurban vermek istemiyoruz...
daha net ve mantıklı bence..