sametcakar' Alıntı:paşam kuradaleler hallediliyor... :car
abi ne demek motor senin alır gidersin :cat:
kurdale hazırlatacağım yarına arkadaşlar.eğer bu işi halleden varsa soylesin
sametcakar' Alıntı:paşam kuradaleler hallediliyor... :car
abi ne demek motor senin alır gidersin :cat:
muhendis1959' Alıntı:Bende galiba transalp alacağım, ama kardeşim regalden de ayrılamıyorum ki, savaş kardeşim bu transalpler kaça?.
Bayrakları unutmayın ben aldım ama nasıl takacağımı bulamadım,acaba boynuma assam, arkamdan pelerin gibi sallansamı ne dersiniz?:silent: :silent:
muhendis1959' Alıntı:Ben o konuyu Erkin e söyledim zaten o bakacak.:cat:
GÖKSEL...' Alıntı:yok onlar benden sana hediye hepsini satar 600 lük alırsın
bu arada ben napıcam motorsuz hemen motor bulmam lazım
yoksa beni artçı olarak alman gerekicek![]()
((((((((((((((((( TÜRK BAYRAKLARIMIZI UNUTMUYORUZ )))))))))))))))))))))
VE
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ SİYAH KURDELALARIMIZI ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
BİZDEN BİR ARKADAŞ ALACAK DARÜLACEZE ÖNÜNDE ZİYARETTEN SONRA TURA ÇIKARKEN DAGITIRIZ
BAYRAKLARI HERKES KENDİ GETİRİYOR
reklamci2003' Alıntı:Göksel eğer eşlerimiz gelmezse biz yaklaşık 7 motosiklet falan gelecegiz artci olarak seni aliriz merak etme.
tamam okudum dostum tşk.keşke herkez senin kadar duyarlı olabilse henüz listeye bende geleceğim diye yazan olmadı dahasnrtrt' Alıntı:aydınölmez özele msj attım bakarsın herhalde numaramı verdim herhalde az kiişi gelicek kadiköyden
aynı zamanda pazar günü bizimle beraber olup destek veriyorsun değilmi?YAPAR' Alıntı:muhteşem bi organizasyon emeği olan arakadaşları alınlarından öpüyorum:cat:
alınlarından öpmek yerıne bu programa katılarak 2 saatini ayır...YAPAR' Alıntı:muhteşem bi organizasyon emeği olan arakadaşları alınlarından öpüyorum:cat: