sametcakar' Alıntı:abi bukadar üzüleceğini bilsem valla başka çareler düşünürdüm bee.:salut:
:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
göksel abi benide ekledin umarım?GÖKSEL...' Alıntı:((((((((((((((((( Türk Bayraklarimizi Unutmuyoruz )))))))))))))))))))))
Ve
[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[[ Siyah Kurdelalarimizi ]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]
muhendis1959' Alıntı:Samet hayırlı olsun,mondiden nasıl ayrılacaksın,cuma günü bi tören yapalım ne dersin:queen:
Eyong' Alıntı:Bir aksilik olmazsa bende orada olacağım, direk darülaceze ye gelirim inşallah.
görüsuruz tabiyki ne demek baban geçen dukkana geldi biraz takıldım çıldırdı giti malum baba fenerli ben cimbom :queen: :queen:cem.alper' Alıntı:iyilik tabi gorusmeyeli baya olmuştur iyilik oturduk seleye tutulduk motor sevdasına gec kalmış birsey hayatımızda ama olsunnn bunada sukur pazar gorusuruz inşallah
aksi' Alıntı:göksel abi benide ekledin umarım?
aksi' Alıntı:tesekürler kardeşim uyarın için ama çevirseler bile bu güzel ve anlamlı buluşmada olmak isterim :cat: müslum baba göremedim ve haliylede okuyamadımr:
bende bakıyorum sabahtan beri nerde diye neyse abi ahmette gelicekti galibamuhendis1959' Alıntı:Pardon kardeşim o email sana değil, GÖKSEL e yazmıştım.
samet hayırlı olsun.....:cat:sametcakar' Alıntı:baba valla cuma günü kutlama yapalım. hem doğum günü, hem kulama, hemede mangal..... nasıl olur:queen: :queen: :queen: