[MT]23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese merhabalar
darülaceze ziyaretinden sonra vefat eden arkadaşımız için istanbul turu fikri gerçekten çok anlamlı. hadi arkadaşlar herkesi bekliyoruz!!

GÖKSEL...' Alıntı:
LİSTEMİZ arkadaşımızın ufak bir hatasından dolayı krokiler ile birlikte silinmiştir ama kendinizi listede bilin

TÜRK BAYRAKLARIMIZI UNUTMUYORUZ ARKADAŞLAR

BATUHAN KARDEŞ

sanada ayrıca teşekkürler
ne demek göksel abi...:)

bende, tüm duyarlı arkadaşlara teşekkür etmek istiyorum....:)
,

23 temmuz saat 11:00
(akşam galata'ya erken gelmeye çalışırım)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet arkadaşlar zaman azaldı iki topigi birleştirdik
ziyaretten sonra vefat eden arkadaşlarımız için istanbul turu

TÜRK BAYRAKLARIMIZI UNUTMUYORUZ

DarÜlaceze Zİyaretİ + Vefat Eden ArkadaŞimiz İÇİn
23 temmuz 11:00 pazar günü toplanıyoruz

GÜNCELLL

23 temmuz 11:00 pazar günü toplanıyoruz

Darülaceze Ziyareti
Vefat Eden Arkadaşımız için

Forumdan Uzaklaştırıldı
Her Seferİnde Yaziyorum Umarim Getİrİrsİnİz

TÜrk Bayraklarimizi

GÖKSEL...' Alıntı:
Her Seferİnde Yaziyorum Umarim Getİrİrsİnİz

TÜrk Bayraklarimizi

tamamdır )))))) Bu arada Türk bayrağı olmayan ve nerden bulacağını bilmeyen arkadaşlar (anadolu-avrupa) bana ulaşırsa yönlendiririm gerekli yerlere.. bilginize

Arkadaşlar bu arada diğer forumlara üye olan var ise oradada topic açarsak iyi olur. Ne kadar çok olursak o kadar çok akılda kalırız. Bu arada ben gazete ve TV'ler ile gorusmeleri baslattım. Bugun icinde bir basin duyurusu hazirlayacagim. Herkes telefonla falan arkadaslara haber verirse birde mail zinciri baslatirsak iyi olur.

Forumdan Uzaklaştırıldı
delipoyraz' Alıntı:
tamamdır )))))) Bu arada Türk bayrağı olmayan ve nerden bulacağını bilmeyen arkadaşlar (anadolu-avrupa) bana ulaşırsa yönlendiririm gerekli yerlere.. bilginize

işte budur dayanışma budur yardımlaşma

reklamci2003' Alıntı:
Arkadaşlar bu arada diğer forumlara üye olan var ise oradada topic açarsak iyi olur. Ne kadar çok olursak o kadar çok akılda kalırız. Bu arada ben gazete ve TV'ler ile gorusmeleri baslattım. Bugun icinde bir basin duyurusu hazirlayacagim. Herkes telefonla falan arkadaslara haber verirse birde mail zinciri baslatirsak iyi olur.

tv ve gazeteler iyi fikir hasan arkadaşımız muhabir bilgisi var konu ile
sizde devam edin görüşmelere
mail olayınıda ben özel mailimdeki herkese darülaceze linki ni gönderdim
hadi arkadaşlar hızlanalım biraz
nerde bu millet diger motosiklet sitelerinede haber salalım
pizzacısından kuryesine polisine postacısına kadar toplanalım

Son düzenleme:
reklamci2003' Alıntı:

sonunda birleşti çok güzel olacak

fakat benim bildiğim diğer sitelerde duyuru yapmadan önce yönetimle görüşülmeli daha sonra bu konu sorun olabiliyor

göksel dostum bu iş için harcadığın çabadan dolayı seni tebrik ediyorum

bu arada yardım işi noldu herkes gittiğinde orada bütçesine göre para yardımımı yapacak yoksa başka fikirler varmı

saygılar
MUSTAFA

Forumdan Uzaklaştırıldı
dileyen hesap numaralarına bagışda bulunabilir
isteyen ziyaret anında bagış odasından makbuz karşılıgı yardım eder
isteyen kişisel yardımlarda bulunur kolonya çiçek giyim kuşam vs.vs.
isteyen kurban kestirir
yada aramızda toplar toplu bir alış veriş yapılır
illada bişey yapılacak diye bişeyde yok
oradaki yaşlılarımıza gösterecegimiz sıcaklık yakınlık bir hal hatır sorma dünyalara bedeldir bence o yüzden kimse kasmasın kendini önemli olan bu organizasyona katılıp motosiklet kullanıcıları olarak sesimizi duyurabilmek
trafiktede oldugumuzuda hatırlatmakta fayda var diger sürücü arkadaşlara
zaten ziyaret sonrası vefat eden arkadaşlarımız içinde bir istanbul turu yapıcaz

Büyük buluşmaya günler kala tüm MT ailesinin birleştiğini görmek çok güzel

Forumdan Uzaklaştırıldı
evet dostlar abiler arkadaşlar kardeşler ablalar yengeler

((((((( TÜRK BAYRAKLARIMIZI UNUTMUYORUZ )))))))

::biggrinn ::biggrinn :bestmt: ::haapppy:
dostluk,dayanışma,yardımlaşma hepsi burada
MAŞALLAH diyelim....:)

23 temmuz saat 11:00

Arkadaşlar son düzeltmeler aşağıdaki gibidir. Basın Duyurusu, Yazılı dağıtımlar, Fakslar, mailller vs... aşağıdaki gibi yollanıcaktır eksik veya düzeltilecek bir şey varsa lütfen yazın...

23-07-2006
Darulaceze buluşması ve Hakkın Rahmetine kavuşan Motorcu arkadaşlarımız adına İstanbul turu

Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bu nedenle bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletin öncelikli görevleri arasında ancak bizlerde yaşlılarımıza gereken saygı ve sevgiyi göstermeliyiz. Onların tek isteği HATIRLANMAK ve SEVGİ. İşte bu nedenle yaşlılarımızı ziyaret ederek bir nebze de olsa yalnızlıklarını paylaşacağız.
Yaşlılarımıza ve yardıma ihtiyacı olan insanlarımıza unutulmadıklarını hissettirmek, inanıyorum ki olarak hepimizi mutlu edecektir.

En son Cihan arkadaşımızın vefatını duyduktan sonra kendisini ne kadar tanımasamda yüreğim burkuldu. Bu arkadaşımız ve hakkın rahmetine ulaşan diğer arkadaşlarımız için bir istanbul turu düzenleyoruz. İstanbul Darulaceze ziyaretimizden sonra Haliç köprüsü, Merter, Bakırköy'ün içinden geçerek sahil yolunu kullanarak Eminönü, Beşiktaş, E5 e girip boğaz köprüsünden geçip bağdat caddesini takip edip bostancı ve oradan tekrar minibüs yolu ve ikinci köprüye bağlanarak turumuzu İnönü Stadında bitiyoruz. O a kadar kalabalık olalım ki Diğer araçlar bizim trafikte ne kadar fazla olduğumuzu anlasınlar ve bizi görsünler. Bu bir EYLEM DEĞİLDİR fakat bizimde trafikte olduğumuzu göstermemiz açısından ve daha fazla arkadaşımızı kaybetmememiz için herkes buna katılsın. Trafik kurallarına uyulsun. Hatta tanıdığınız moto kuryelere pizzacılara vs.. herkese haber verin 2 saatini ayırsınlar ve hep beraber olalım. Gazete, Televizyon ve ilgili diğer kuruluşlara haber verelimki sesimiz daha fazla duyulsun.

Haydi Herkesi aramaya başlayalım.

DIKKAT BU BIR EYLEM DEGILDIR.
Ve trafik hiç bir şekilde aksatılmayacaktır.

Duyarlı tüm arkadaşlara.

MT GRUBU

Buluşma ve hareket yerleri

Büyükçekmece BeylİkdÜzÜ Avcilar İstİkametİnden Gelen Arkadaşlar
Buluşma: Saat 10.15
E-5 İncirli (eski Çarşı Magazasi) Şimdiki Boyner Önü
Hareket: 10.30
İstİkamet E-5 ten Okmeydani Darülaceze

Sariyer Tarabya Bebek Ortaköy Tarafindan Gelecekler.
Buluşma: 10:15
Maslak Bp Karşısı Princess Otel Öni Buluşma
Hareket: 10.30

Anadolu Yakasindan Gelecek Arkadaşlar

Buluşma: Saat 10.00
Kadiköy İskele Önü Buluşma
Hareket: 10.15

Belirtilen Gün ve Saatte Burada Bekleyecegiz. İsteyen arkadaşlar direk olarak Darülacezeye gelebilir veya saat 13.00 de oradaki kalkışa katılabilirler

Son düzenleme:

HANGİ İSKELE BU, adalar-beşiktaş mı ,,,,, karaköy-eminönümü????

çok güzel İstanbul da :salut: olsaydım kesin gelirdim...

çok güzel organizasyon İstanbul da :salut: olsaydım kesin gelirdim...

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar olayın medya boyutunu ben organize ediyorum basın bülteni de hazırlayıp arkadaşlara maille ulaştırıyorum bilginize...

Forumdan Uzaklaştırıldı
delipoyraz' Alıntı:

HANGİ İSKELE BU, adalar-beşiktaş mı ,,,,, karaköy-eminönümü????

kadıköy de BEŞİKTAŞ İSKELESİ ÖNÜ BULUŞMA VE TOPLANMA YERİ DELİPOYRAZ ARKADAŞIMIZIN SÖYLEDİGİ GİBİ UYGUNDUR

BİR DİGER KONU TOPLANMA YERLERİNE GELEN ARKADAŞLAR
EGER BİRBİRİNİZİ TANIMIYORSANIZ SELAMLAŞIN KONUŞUN
NE İÇİN ORDA OLDUGUNUZU BELİRTİN YABANCI GİBİ BİRBİRİNİZE BAKMAYIN
BİZ BİR AİLEYİZ ÖZELLİKLE İLK DEFA GELECEK ARKADAŞLARIN EN BÜYÜK SIKINTISI BU BEN ÇOK İYİ BİLİRİM SIKILIRMIYIM EDERMİYİM KAÇSAMMI DİYE DÜŞÜNMEYİN YADA BENİ SORUN GELİN TANIŞALIM RESİMDEN TANIYABİLİRSİNİZ NE BİLİYİM YAPIN İŞTE BİŞEYLER HERKESİ AKTİF GÖREYİM OGÜN ÖZELLİKLE BAKIRKÖY TAYFASI LAFIM SİZE GÖSTERİN MİSAFİRPERVERLİGİNİZİ DE GÜNÜN ANLAM VE ÖNEMİ DAHA BİR GÜZEL OLSUN
HAYATINIZ BOYUNCA İLK DEFA BİR GÜNDE BU KADAR ÇOK GÜZEL İNSANLA
TANIŞMANIN FIRSATINI KAÇIRMAYIN VE BU TİP ORGANİZASYONLARIMIZ SON OLMASIN ARKADAŞLIGINIZ VE DOSTLUGUNUZ DAİM OLSUN:cat:
DAHA NE DİYİM BİLMEMKİ:silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
donniedarko' Alıntı:
arkadaşlar olayın medya boyutunu ben organize ediyorum basın bülteni de hazırlayıp arkadaşlara maille ulaştırıyorum bilginize...
:cat: Ellerine sağlık hasancım..:rendeer:
S&S

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar