sametcakar' Alıntı:bir düşünün...
yaşlasınzı.
ortalana 60lı yıllarda. kimseniz yok etrafınızda. sanki yıllar sizden hıncını çıkarırcasına atmış bir köşeye.. etrafınızda bir sürü yaşıtlarınızdan insan.
halinizi hatrınızı sadece bayramlarda seyranlarda ortaya çıkan birkaç kişi soruyor. onlarda sıcak ve samimide değillir. belliki zoraki gelmişler. birilerinin zoruyla.
gene hergünkü gibi başlıyorsunuz güne. uyanıyor traş oluyor ve giyiniyorsunuz. dışarı çıkıyorsunuz ve karşınızda yüzlerce genç var. hepsi sizin elinizi öpmek, halinizi hatrınızı sormak ve sıcacık bir sohbet için bekliyor.
için bir tuhaf olmaz, gözleriniz dolmazmı?
işte arkadaşlar biz ordaki insanlarımızı, dedelerimizi, ninelerimizi böğle sevindirmek istiyoruz..
şimdi pazar günü kimseye hiç bir yere söz vermiyor, randevu defterlerinizi o gün için kapatıyorsunuz..
ve bu biraz sevgi ve şevkat bekleyen insaların bize anlatacaklarını dinlemeye gidiyoruz...
23 TEMMUZ PAZAR GÜNÜ DARÜLACEZEYE GİDİYORUZ
GÖKSEL...' Alıntı:ARKADAŞLAR
rahmetli olan arkadaş için
yapılması planlanan bi toplanma olacak ama hala karar verilmiş degil
darülaceze ziyaretinden sonra uyarmı sizede
orayada yazdım ama topigi açan arkadaş 22 temmuz da ısrar ediyor
22 temmuzda c.tesine denk geldigi için benim gibi çalışan arkadaşların
katılamamasından dolayı sönük geçecek kanaatindeyim
ve darülaceze ziyaretinden sonrasına baglayalım derim siz ne dersiniz
zaman azalıyor beyler ziyaretten sonra ne yapacagımızada karar verelim
ogün apışıp kalmayalım
fikirlerinizi bekliyorum
benim fikrim
1-darülaceze ziyaretinden sonra rahmetli olan arkadaşımızın anısına kısa bir istanbul turu ortaköy -beşiktaş -taksim - kabataş- dolmabahçe de sonuçlanacak şekilde
2-ziyaretten sonra belirlenen bir mekana secret garden olabilir (%15 indirimimiz) var tanışma sohbet ve ortamın güzelliginden dolayı motorlar için park sorunu yok çayır çimen yayılır tanışamadıgımız arkadaşlarla tanışma fırsatı için çok uygun bir yer şehrin keşmekeşinden uzak
rahatlamış vicdanlarımızla ve huzurla beraber olabilecegimiz bir yer
evet beyler geyik bitmiştir geyige çalışan beyinlerimizi (en başta ben)
güzel fikirler içinde kullanabilecegimizden adım gibi eminim
o günü kazasız belasız ve çok güzel sonuçlandıralım derim
sizlerle...
delipoyraz' Alıntı:HARİKA OLMUŞ HEM HER İKİ ETKİNLİKTE SES GETİRİR DERECEDE KALABALIK OLUR HEMDE SİTE OLARAK BİRBİRİMİZİN YANINDA OLDUĞUMUZU CÜMLE ALEME GÖSTERİRİZZ... HERŞEY DAHA GÜZEL OLACAK :joker:
GÖKSEL...' Alıntı:katılımlarınız özellikle BAYANLAR olarak dahada güzel olacak nerde diger bayanlar temizliginizi cumartesinde yapın pazar günü mazeret olmasın
birde arkadaşlar mümkünse herkes
TÜRK BAYRAKLARI ALSIN BAYRAGIMIZI
dalagalandıralım daha dikkat çeker en azından millet bi amaç için hareket ettigimizi görür...
ayrıca validen emniyetten izin gibi bişeyede gerek olacagını sanmıyorum
ozaman trafige çıkan bütün araçlarda peş peşe giderken izin alsınlar yok böyle bişey
adam takılmış mesela köprü trafigine izinmi gerekiyor?
GEREKMİYOR!!!
aydinolmez' Alıntı:Benide listeye eklerseniz çok sevinirim