[MT]23 Temmuz-Darülaceze Ziyareti ve Hayatını kaybeden Motorcular için ist.turu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar daha önce belirtiğim gimi(mod larıda yakalamışken fırsat kaçmaz)
Bence MT Site yönetimi bir banka hesabı açmalı ve bu hesap numarasını bütün MT ye duyurmalı
Bizimle gelemeyen bütün MT(Motosiklet Türkiye)dostlarımızın bağış yapacağına eminim İzmir Adana Ankar Antalya.................
ve o gün bankadaki hesap kadar olan senbolik çekimizi basın önünde yetkililere verelim
Herkez görsün MT yi
Haa bu arada sitenin para toplama yetkisi yok bunu biliyorum bu yüzden açılacak hesap direk Darülaceze hesabı olacağı için sorun olmayacak
Güzel şeyler yapmak isteyen herkeze yardım edeceğimize emin olabilirsiniz

Hepinizi seviyorum:rendeer: :rendeer:

dishy' Alıntı:
ben varım dost :cat: :wiinkk:
:rendeer: :rendeer: :rendeer:
teşekkürler buna eminim antalya ya selamlar
izmirden de kenan kuvva bu işe el atar adana yusuf abi(kılıçbalığı)
bu fikir en doğru olan ama site yönetimi varken bizim gidip hesap açtırmamız hoş olmaz diye bekliyorum
bir zamanlar sitede bir topic i çok okuyordum motorcular tekvücut oluyor diye çok hoşuma gitmişti
işte bu fırsat:cat:

dostdark' Alıntı:
Arkadaşlar daha önce belirtiğim gimi(mod larıda yakalamışken fırsat kaçmaz)
Bence MT Site yönetimi bir banka hesabı açmalı ve bu hesap numarasını bütün MT ye duyurmalı
Bizimle gelemeyen bütün MT(Motosiklet Türkiye)dostlarımızın bağış yapacağına eminim İzmir Adana Ankar Antalya.................
ve o gün bankadaki hesap kadar olan senbolik çekimizi basın önünde yetkililere verelim
Herkez görsün MT yi
Haa bu arada sitenin para toplama yetkisi yok bunu biliyorum bu yüzden açılacak hesap direk Darülaceze hesabı olacağı için sorun olmayacak
Güzel şeyler yapmak isteyen herkeze yardım edeceğimize emin olabilirsiniz

Hepinizi seviyorum:rendeer: :rendeer:

evet arkadaşlar yıkıcı değil yapıcı olalım
haydi konuya geri dönelim
nasıl toplanalım daha neler yapılabilir herkez fikrini yazsın

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben devam diyorum.haydi beyler bayanlar. biraz daha sağduyu . unutmayınki hepimiz bu ülkenin çocuklarıyız ve hepimiz kardeşiz. ayrım yapmadan rica ediyorum.hep beraber haykıralım
23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZ:cat: :cat: :cat:

23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZ
::biggrinn ::biggrinn

23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZ
::biggrinn ::biggrinn

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Başlık konusu: 23 Temmuz 2006 - Darülaceze Ziyareti

Konuyla ilgili Göksel arkadaşımızın yapmış olduğu açıklama aşağıdadır.
Bu önemli yardım kampanyasınında başlık konusunun dışına çıkan tartışma içerikli yazışmalar kaldırılmıştır.

Konu hakkında [email protected] mail adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Saygılar
MT Yönetimi

Haydi yalnızlıklarını paylaşalım

Her insan için değişik mana ve önem ifade eden yaşlılık, hayatın çok özel bir dönemidir. Yaşlılarımız dün ile bugün arasında köprü kuran, kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan en değerli varlıklarımızdır. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Bu nedenle bizleri bugünlere ve geleceğe hazırlayan yaşlılarımız için hayatı kolaylaştırmak ve kimseye muhtaç olmadan yaşamalarını sağlamak devletin öncelikli görevleri arasında ancak bizlerde yaşlılarımıza gereken saygı ve sevgiyi göstermeliyiz. Onların tek isteği HATIRLANMAK ve SEVGİ. İşte bu nedenle yaşlılarımızı ziyaret ederek bir nebze de olsa yalnızlıklarını paylaşmak zor bir şey değil.

Unutmayalım ki zaman çok çabuk geçiyor yarın öbürgün ne olacağımız hiç belli değil.

Bakırköy,Bahçelievler,Merter,yeşilköy,ataköy ve civarı bölgelerin AKŞAM SEFACILARI olarak, geçen haftaki buluşmamızda ortak fikirler sonucunda ortaya çıkan ve gerçekleştirmeyi düşündügümüz DARÜLACEZE’YE ZİYARET ORGANİZASYONUNU sizlerle paylaşmak istiyoruz.

Yaşlılarımıza, yardıma ihtiyacı olan insanlarımıza unutulmadıklarını hissettirmek, inanıyorum ki MT GRUBU olarak hepimizi mutlu edecektir.

27 Haziran 2006 Salı günü Avrupa yakasında yapılan toplantıda bu fikrimizi diger büyüklerimiz ve arkadaşlarımızla paylaştık, bugün de Galatada yapılacak Der saadet’teki buluşmamızda diğer arkadaşlarımızla da paylaşacağız. DARÜLACEZEYE yapacagımız ziyaretin günü ve tarihi haricinde (Hasan arkadaşımız-(Donniedarko) şu anda kurumdan gerekli izin,randevu almaya ve basın-medya kuruluşlarıyla görüşmelere başladı, kendisi de basın mensubu olduğu için bu görevi kendi üstlenmek istedi) ,buluşma noktalarından güzergaha, kuruma yapabilecegimiz yardımlara kadar tüm konuları sizlerin de fikirlerinizi alarak bu kuvvetli ve anlamlı organizasyonu şekillendirmek istiyoruz. KATILIMLARINIZDAN DOLAYI HEPİNİZE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM

NOT : ZİYARETİ YAPACAĞIMIZ 23 TEMMUZ 2006 TARİHİNDE KATILIMI ARTTIRABİLMEMİZ İÇİN GEZİ PROGRAMLARI DÜZENLEMEMEYE GAYRET EDELİM ...

photo01619ji.jpg

Son düzenleme:
Tarayıcıyı açık bırakıp gittim sonra bi geldim bu sayfa böyle. Neyse sonuçta 23 Temmuzda randevu desfterimi çoktan bu konuyu işlemiştim. Hadi dostlar şu işi detaylandıralım artık.

$eBo' Alıntı:
23 temmuzda darülacezedeyiz

herkesi bekliyoruz

merhaba ben geliyorum biliyosun :) yarınki Özgürlük Parkı Toplantısı ndada konuşulr mutlaka katılım daha da artar
görüşürüz

arkadaşlar konuya odaklanın lütfen...
23 temmuz 2006 saat 11:00 lütfen not alınız....

Darülaceze ziyaretine tüm istanbul MT yi bekliyoruz...:cat: :rendeer:

günaydın mt
23 temmuzda bende ordayımm..
aman beni oraya bırakıp gelmeyin haaa ..valla unutursanız orda beni külahları degişiriz sonra:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
23 temmuz darülaceze ziyaretimiz....

tüm istanbul mt'yi bekliyoruz

chopper250' Alıntı:
valla ben devam diyorum.haydi beyler bayanlar. biraz daha sağduyu . unutmayınki hepimiz bu ülkenin çocuklarıyız ve hepimiz kardeşiz. ayrım yapmadan rica ediyorum.hep beraber haykıralım
23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZ:cat: :cat: :cat:
Merhabalar GÜNCEL

Forumdan Uzaklaştırıldı
herkez darülacezeye

güncel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar