Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abi ne olcak bu darülaceze'nin hali beee.. 
QUOTE=scud]Sevgili dostum nurettin,
Biz daha önce bunu tartıştık. Ancak para toplama işinde pürüz çıkabilir ve yanlış anlamalara sebebiyet verebilir diye vazgeçtik. Önemli olan zaten orada bulunabilmek. Ama gönlünden koparsa darulacezeye şahsende yardım yapabilirsin.
Verdiğin destek ve aramızda bulunduğun için sonsuz teşekkürler. Gelemesen dahi bu başlığa günde atacağın bir iki mesaj bile bir destektir.[/QUOTE]
ne oldu nereye gidiyorsun..??..chopper250' Alıntı:selam dostlar,bugün siteden ayrılma kararı aldım.sizlere başarılar dilerim.her zaman bu dayanışma duygunuz devam etsin. tanıyan arkadaşlara ve lütfen iletin dostum Göksel e de selamlarımı iletirseniz beni mutlu kılarsınız. hoşçakalın dostlar...reha:salut:
güncel..... :muhendis1959' Alıntı:Benim gidip motoru almam lazım yoksa geç kalırım ne yapayım acaba:silent:
HERKES DARÜLACEZEYE GELİYORMU
chopper250' Alıntı:günaydın, gidemedim sizleri bırakamadım ve çok duygulandım.yıllara dayanan birşeydi kararım ama ilk defa vücudumda bir ses duydum.kalbimden gelen bir ses.kırıldı taş tutmuş kalbim yıllar sonra ,ve eşim ile sabaha kadar ağladık. sizler çok iyi insanlarsınız ve ben ve ailem (eşim ve oğlum)her zaman sizlerleyiz.teşekkür ederim. evet arkadaşlar güncel:rendeer: :rendeer: :rendeer:
sibel ist' Alıntı:regalim var mühendis 1959 bey yaaaa nerde taktıracagımı şaşırdım
çok pahalı dediler bana 350 ytl istediler
bide elktrikte bi sorun var galiba bazen marş basmıyo:salut:
akşam bakabilirmisiniz:rendeer:
Gece' Alıntı:selam arkadaşlar
göksel önümüzdeki hafta gidiyoruz son durum nedir abi.
listemizde kaç kişi oldu.bu arada resimler güzel olmuş.
L O S E R' Alıntı:eğer bu siteden bu anlamlı ziyarete 40 kişi katılırsa ben üyeliğimi iptal edeceğim...
bence bu sayı çok çok daha fazla olacaktır buna eminim...
göksel hoşgeldin:rendeer:along' Alıntı:sagolasın kardeşim akşam görüşmek üzere erken gelicem konuşuruz soguk olsun sıvılar
eyvallah tamerim
işte insanlık işte arkadaşlık:cat:
dostdark' Alıntı:göksel hoşgeldin:rendeer:
akşam Galatada 66 kişiyiz isim yazdırmadan gelecekler hariç
bu ne demek KEYİF ADAMLARI seninle demek
hiçkimse gelmezse bile biz 50 kişi yanlız başımıza gideriz
dur şu kamp geçsin bak nasıl liste yapılıyor nasıl zillere basılıp kaçılıyor
bağzı arkadaşlar panik yapmış galiba az olduk gibi onlar bizi tanımıyor biz çekirge gibiyiz bir yere gideceğiz dersek orası yıkılır.:queen:
Akşam görüşürüz:queen:
sametcakar' Alıntı:göksel abicim gerçi telefonla görüştük ama olsun birde burdan hoşgeldin diyim dedim
abijim hoşgeldin tekrar:rendeer:
SAVASXXL' Alıntı:gökselcim dostum o gun 2 elim kandada olsa geleceğim yapabileceğimiz fazladan ne varsa söyle yardımcı olalım....:rendeer:
bizim AĞIRADAMLAR 100+ GRUBUNUNDA BÜYÜK BİR BÖLÜMÜ O GÜN OARADA OLACAKTIR EMİNİM....