Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
DARÜLACEZE BİZİ BEKLİYOR ARKADAŞLAR.:rendeer: :rendeer:
:rendeer: Geleceğiz bütün kadro:rendeer: ve along göksel kardşimede böyle bir girişim yaptığı için çok teşekkür ediyorum:rendeer: seni seviyoruz:rendeer:muhendis1959' Alıntı:DARÜLACEZE BİZİ BEKLİYOR ARKADAŞLAR.:rendeer: :rendeer:
batuhan35' Alıntı:23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZ
güncel.....:cat:
radyo programlarını arasak söylesek yada flash tv deki arkadaş belki bi şeyler yapabilir neydi adı blackcat galibabatuhan35' Alıntı:23 TEMMUZDA DARÜLACEZEDEYİZ
BEYLER ELLERİNİZE SAĞLIK......:cat:
::biggrinn ::haapppy: ::biggrinn
ARKADAŞLAR
sloganımızı nasıl duyuracağız....??
** tüm istanbul'un bu buluşmadan haberi olmalı..!! **
tüm istanbul'un bu buluşmadan haberi olmalı..!!

crato' Alıntı:müsait olursam ben de orada olacağım
yavuz
Makine' Alıntı:Çok güzel bir etkinlik. Umarım katılım fazla olur. MT gene güzel bir örnek teşkil edecek inşallah.
muhendis1959' Alıntı:Sayın moderatör sizlere çok teşekkür ederiz, bu tür sosyal etkinlikler site yöneticileri tarafından desteklenirse bence daha etkili olur.:rendeer: :rendeer:
frontier' Alıntı:motorcunun numarasi cihanda abi cihani aradim mesaj attim tik yok ama dün söyledim gidecegimizden haberi var kubilayda ok dedi cihani bekliyoruz
nurettin_' Alıntı:Arkadaşlar bu darulaceze işi hakikaten çok harika bir fikir ama keşke bir tarih anketi olsaydı mesela. Ben maalesef gelemiyeceğim ve inanın hüzünlendim.
Aranızda yeniyim ve hiç birinizi tanımıyorum ama ilginçtir her kesi tanıyor gibiyim ve bir aile yapısı içinde olduğum hissi taşıyorum.Keşke gelebilir ve tanışabilseydim.
Neyse arkadaşlar gelemiyorum ve çok üzgünüm.Acaba topik prosedürüne aykırı olmazsa görev edası fırsatını verebilecek bir hesap numarası verilebilir mi ? En azından gelemiyecekler için .Şahsen ziyaret ve belki bir iki kelime dinlemek kadar olmasa bile.