Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
scud' Alıntı:Gelmeyen şahsiyet kendi insanlığından utanmalıdır. nokta !
Ağır olmuş be abiii,:silent:
scud' Alıntı:Gelmeyen şahsiyet kendi insanlığından utanmalıdır. nokta !
bu akşamki toplantınıza sağlık sorunlarımdan dolayı sizlerin arasına katılamamak çok acı benim için kardeşlerim. temmuz ayının başında titreme nöbetleri geçirip yorgan ve battaniye ile terlemeğe çalışıyorum.kusuruma bakmazsınız herhalde:salut:along' Alıntı:bu akşam galatada dersaadetteyiz
bakırköy ve civar köylerin
TOPLANTI YERİ SAATİ VE TARİHİ:
her cuma akşam 8 de GALLERİA NIN önündeyiz
bekleriz.
muhendis1959' Alıntı:Ağır olmuş be abiii,:silent:
seve seve kardeşimalong' Alıntı:geçmiş olsun cumaya yetişirsin herhalde.
scud' Alıntı:Ya bu arada ufak bir yanılma olmasın bende bir iki gündür bu topiğe bakmamıştım aklımda onuda yazmak vardı onu eklemek için alıntı yaptım lafım Muzo'ya filan değil. Bende bunca sayfa dolunca şaşkınlığımı göstermek içindi![]()
chopper250' Alıntı:bu akşamki toplantınıza sağlık sorunlarımdan dolayı sizlerin arasına katılamamak çok acı benim için kardeşlerim. temmuz ayının başında titreme nöbetleri geçirip yorgan ve battaniye ile terlemeğe çalışıyorum.kusuruma bakmazsınız herhalde:salut:
ilgine teşekkür ederim kardeşim geçici bir şeye benziyor iki gün oldu bugün şiddetli ateş bitti biraz karın ağrısı vetmrbaykal' Alıntı:geçmiş olsun dostum.inşallah geçici bir rahatsızlıktır.ale:
hahahahaha:mrgreen:chopper250' Alıntı:ilgine teşekkür ederim kardeşim geçici bir şeye benziyor iki gün oldu bugün şiddetli ateş bitti biraz karın ağrısı ve![]()
hemen kesicem ama benim kafa sizinki gibi şekilli değil.along' Alıntı:vay 1001 surat tamer kardeşim gene şekil olmuşsun hadi kes şu saçları da
keller burada toplanıyoruz topigi açıcam
yav ne adamlar var adam evinde tuvalete gidecek ben tuvalete gidiyorum topigi açacak nerdeyse...
akşam görüşmek üzere...
along' Alıntı:kel olsunda armut olsun yaw bumudur derdin
benimkide hindistan cevizi gibi mesela
bu arada geyige daldık başka yokmu gelen abicim DARÜLACEZE ye
bence 100 ü de geçer daha ayın 5 i.batuhan35' Alıntı:göksel
listeye baktım da 50-60 kişi falan
100'ü göremiyeceğiz galıba....ale: :salut:
ne dersiniz MT üyeleri..???
yokmu darülaceze ' ye gelen..??..??
nasıl yazsınlarki?hepsi galata ya gittiscud' Alıntı:3 saattir kimse bir şey yazmamış. Cık cık cık olmaz valla !