biz zaten motorumuzla gelirizscud' Alıntı:@chopper250
İster artçı olun ister yayan. Önemli olan orada bulunmaktır. Sonuçta biz yaşlı insanların hayır duasını almaya gidiyoruz. Gitmişkende elimizin tettiğince gönüllerini hoş tutacak bir kaç armağan ve ihtiyaçlarını görücez. Sonuçta o gün buluşma noktasına geldiğiniz zaman mutlaka bir arkaşımız sizleri alacaksını.
Manim olmazsa ben seni alırım ama hanımı almayayım şimdi düşeriz filan gözümü morartırsın :salut: Şaka tabi siz gelin ben kendi motorumu verir otobüse atlar gelirim valla. Herhalde katılım en az 100 motor filan olur. Arabayla gelicek olanda var. Yani böyle bir durumda asla yolda kalmazsınız.
chopper250' Alıntı:biz zaten motorumuzla gelirizhem ben dahil böyle bir organizasyona yeni katılacak olan arkadaşlardada biraz heyecan vardır.yeni bir ortam arkadaşlık,dostluk gibi.benimde topiğe yeni göz ve yeni katılan arkadaşlar için bir düşüncem var .topikte ara sıra TOPLANTI YERİ SAAT VE TARİHi belirtelim.çünkü çok gerilerde kaldı ve bulmak zorlaşabilr.
![]()
batuhan35' Alıntı:günaydın....![]()
::tutkuy::
aksam galata'dayız...:cat:
samet sızınle gelmek ısterım amasametcakar' Alıntı:akşam bizle gelsene... 8'de galeria yanındaki benzinlik....:cat:
Muzo' Alıntı:Evet Arkadaslar Herkese Günaydin,
Yaa 4 gün Siteye giremedim nolmus Topic böyle, Ooooo bu gidiste 100 ü geczes galiba....
Haydi Elleri görelim......:cat:
Muzo' Alıntı:Evet Arkadaslar Herkese Günaydin,
Yaa 4 gün Siteye giremedim nolmus Topic böyle, Ooooo bu gidiste 100 ü geczes galiba....
Haydi Elleri görelim......:cat:
scud' Alıntı:Gelmeyen şahsiyet kendi insanlığından utanmalıdır. nokta !
bence biraz agır laf..scud' Alıntı:Gelmeyen şahsiyet kendi insanlığından utanmalıdır. nokta !