aydın ölmez var mak-if var..... uzar daha bence... terminatör sattı bizi bu arada arkadaş maşukiye rakı+balık olayına takılmaya karar verdi
ale:
sametcakar' Alıntı:hey maşallah beee....
hadi hadi 100'ü tamamlıyalım beyler bayanlar
sawaş abi bence haklısın mesafa biraz uzatılırsa daha güzel olurSAVASXXL' Alıntı:arkadaşlar güzel bir turla bitirirsek toplu olarak daha mantıklı olur oradan çıkıp secret gardene giderek bu iş hallolmuş sayılmaz bana göre...
GÖKSEL...' Alıntı:ama bu tur ne o kadar uzun nede bu kadar kısa olacak
küçük cc li arkadaşlar var armızda ehliyetsiz olanlar var yolu o kadarda uzatıp kimseyi riske atmayalım ve yol uzadıkça KESİNLİKLE kopmalar olacak diyorum KOPMALAR OLDUKÇA amacımız olan şehir içindeki grup sürüşü darmadagın olacak heee ziyaretimizi yaptık paldır küldür hadi secret gardene gidiyoruzda DEMİYORUM orası en son iş. turumuzu attıktan sonra gideriz
GÖKSEL...' Alıntı:savaş abi bi yanlış anlamadır gidiyor
ben kısaca özetliyim
DARÜLACEZE ZİYARETİNDEN
sonra vefat eden arkadşlarımız için bir istanbul turu düşünülüyor
ama bu tur ne o kadar uzun nede bu kadar kısa olacak
küçük cc li arkadaşlar var armızda ehliyetsiz olanlar var yolu o kadarda uzatıp kimseyi riske atmayalım ve yol uzadıkça KESİNLİKLE kopmalar olacak diyorum KOPMALAR OLDUKÇA amacımız olan şehir içindeki grup sürüşü darmadagın olacak heee ziyaretimizi yaptık paldır küldür hadi secret gardene gidiyoruzda DEMİYORUM orası en son iş. turumuzu attıktan sonra gideriz
bu akşam galatadayım sende gelde akıllı mantıklı kimsenin ZORLANMAYACAGI SIKINTI YAŞAMAYACAGI benim kafamda var 1 kaç yol ama yaptırımcı olmak yerine ortak bir güzergah BELİRLEYELİM diyorum
konu bundan ibarettir
SAYGILARIMLA tombul abim akşam erken gelin .
GÖKSEL...' Alıntı:dimi yaaaaa zikzak kardeşim o gün sakın ha sakın canım benim
anlıyorsun degilmi yok sana zikzak falan
heee nasıldı bu arada p.tesi günü KAVAKLI
61-ahmet taner-ahmet taner yükselGÖKSEL...' Alıntı:liste eksik varsa hatırlatsın
1-mühendis1959-müslüm
2-along-göksel...
3-donniedarko-hasan
4-frontier-sehat
5-sametçakar
6-zikzak-erkin
7-cihan-blacat
8-crato-yavuz
9-akalteke-tamer
10-lespaul-serkan
11-$ebo-şebnem
12-vınvın-handee
13-delipoyraz-funda
14-batuhan 35
15-muzo
16-intercom
17-soner
18-johnny rock-sinan
19-tunoka-tuncel
20-ledo
21-belifelesss
22-gelişim sürücü kursu
23-gucci
24-kelsinus-ozan
25-eko81-erkan
26-judas2-ismet
27-not_fear
28-serkan79
29-rölanti
30-pampam-deniz
31-abimiçin
32-ashes-ersen
33-trader
34-ataper
35-necdet
36-musturaki
37-brubaker-veysel
38-mete_han
39-niceman
40-erkan 1979
41-beto977
42-thai-ziya
43-007-cüneyt
44-archangel
45-tmrbaykal-tamer
46-nautilus
47-gece
48-er5
49-çıtır
50-zühtüpaşa
51-enişteee-ümit
52-scud-kemal
53-69denizci
54-chopper250-reha
55-motti60
56-nurettin
57-savaşXXL
58-reklamcı2003
59-terminatör-kemal
60-kömür-yunus
inşaallah terkrar silmezler!!!!!!!!!!!!!
GÖKSEL...' Alıntı:bi yanlış anlamadır gidiyor
ben kısaca özetliyim
DARÜLACEZE ZİYARETİNDEN
sonra vefat eden arkadşlarımız için bir istanbul turu düşünülüyor
-MUSTURAKİ-' Alıntı:GÖKSEL dostum yanlış anlamaların önüne geçmek için başlığın ismini değiştirtsek mesala 23 temmuz DARÜLACEZE ZİYARETİ VE SONRASI KAZALARDA ÖLEN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN İST.TURU gibi vs. bence katılımı arttırmak ve yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için faydalı olabilir
saygılar
muhendis1959' Alıntı:Arkadaşlar darülaceze ziyareti, bence yerine oturdu herkes ne yapacağını biliyor, sadece Ahmet arkadaşımızın sorduğu bir soru var toplumu yardım yapalım gibi bence para işi çok riskli, ben şahsen kimseden para toplamak istemem, ZATEN DARÜLACEZE DE BAĞIŞ ODASI VAR ORADA MAKBUZ KARŞILIĞI BAĞIŞ YAPILABİLYOR fazla vakit almıyor çok pratik bi şekilde makbuz yazıyorlar , ayrıca bizim için ayrı bir makbuz koçanı olacak böylece MT nin yaptığı yardımın toplamını da öğrenebileceğiz.
Ziyaretten sonra ki güzergah için, bence pazar günü oto yollar çok kalabalık oluyor ama şehir içi sakin olur, arkadaşımız bu grubun karşıya geçmesini de istiyor, bencede iyi olur ama bu yoğun trafikte kesinlikle kopmalar olacaktır, o yüzden ben şöyle bir teklifte bulunacağım,
Ziyaret bittikten sonra toplu halde haliç köprüsü geçilip vatan caddesinden aksaray, yenikapıdan sahil,eminönü,karaköy,dolmabahçe de toplanma yapalım burada bir basın toplantısı yaptıktan sonra karşıda yani kadıköy yakasında bir saat sonra ikinci bir toplanma yeri yapalım grup sürüşü olmadan herkes bir saat sonra kadıköy tarafında toplansın arkadaşımızın söylediği güzergah dolaşılmaya başlansın son durağımızda da bir basın toplantısı düzenlenir daha sonra istiyen secret gardene gelir istiyen karşıda bir yere oturur muhabbetini yapar. Yada bu fikrimi geliştirelim.:cat:
-MUSTURAKİ-' Alıntı:GÖKSEL dostum yanlış anlamaların önüne geçmek için başlığın ismini değiştirtsek mesala 23 temmuz DARÜLACEZE ZİYARETİ VE SONRASI KAZALARDA ÖLEN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN İST.TURU gibi vs. bence katılımı arttırmak ve yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için faydalı olabilir
saygılar
aydinolmez' Alıntı:Liste yapılıyorsa benide dahil edin lütfen bende mutlaka geleceğim
Abi çok haklısın yüzyüze görüştüğüm bazı arkadaşlardan ben zaten yardımda bulunuyorum diye cevaplar alıyorum ayrıca izah etmek durumunda kaldım birkaç kişiye ....amaç şahıs olarak yaptığımız yardımlar değilki bence bizde yapıyoruz birsürü yere yardım önemli olan sesimizi duyurmak deyilmi.......-MUSTURAKİ-' Alıntı:GÖKSEL dostum yanlış anlamaların önüne geçmek için başlığın ismini değiştirtsek mesala 23 temmuz DARÜLACEZE ZİYARETİ VE SONRASI KAZALARDA ÖLEN ARKADAŞLARIMIZ İÇİN İST.TURU gibi vs. bence katılımı arttırmak ve yanlış anlaşılmanın önüne geçmek için faydalı olabilir
saygılar