mt 09 gerçeği

Evet arkadaşlar mt 125 25 07 kullanımımdan sonra mt 09 2017yi dün aldım. Mt 07yi 15 bin kullandıktan sonra 09a geçtim ve alet ruh hastası asla ve asla öyle ilk motor yok r25ten geçiyim falan gibi bir motor değil. Gözünüzü seviyim ki ben mt 07yi limitlerinde kullandım 09la nasıl olucak bilmiyorum aman diyim tecrübesiz böyle motorlar almayın hani millet ölürsünüz diyordu gerçekten ölürsünüz.

dOmjDn.jpg

Allah kaza bela vermesin, tekerinize taş değmesin, hayırlısı olsun...

Hayırlı olsun şeytana uyma hocam basılcak yer var basılmıycak yer var

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun , B modu mt07 ile neredeyse aynı gibi geldi bana . A ' dan hiç bahsetmeye gerek yok tabi 😊

Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın inşallah. ben de bu motorun tipini beğeniyorum.

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin.

Yaşın bu motor için ne dersen de hala çok genç. Elbette sürebilirsin ama iş sende bitiyor.

Bu tür motorlar adamı sen dersen de gaza getirir. Zaten gaza gelmeyecek adam bu motoru gaza gelip almaz.

Yaşının gençliği engel değil tabiki ama dikkatli ol.

Kendini yönetmeyi bilirsen yönetemeyeceğin motor yoktur. Gençkende kendini yönetmek çok zordur.

Burada her ne kadar akıllı akıllı konuşsakta motosiklete binince zaman zaman hepimiz coşuyoruz.

Endurocular biz sakin sürüyoruz derler ama yollarda en sol şeritten inmez en hızlı onalar giderler :)

Geçen bir endurocu kardeşimizle konuşuyordum güvenlik için otoyolda 160-180 gidiyorum kimse sıkıştırmıyor dedi. Tamamda motosiklette tek risk diğer araçların sıkıştırması mı?

Neyse tekrar hayırlı olsun. Bu arada motosikletin şekli rengi on numara :)

Motosikleti
Suzuki Burgman UH200
Kazasız belasız, keyifle kullanın...

F54

bu kadar gücü kontrol etmek zordur
misal 49 hp 660 tenere kullanıp arkadaşın triump exp bindim gerçekten motorun şeytan icadı olduğunu gördüm
makina 137 hp 5. 6.vitesi koymasalarda olurmuş :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun hayalimdeki motor sp olanı ama normalinede laf etmem.renkten ötürü yoksa hakkını verecek değilim.alışana kadar full açık çekiş kontrolunde kullan derim hemde b modunda.yavaş yavaş azaltır a ya geçersin hayırlı olsun

Forumdan Uzaklaştırıldı
Hayırlı olsun.

Güç ve kontrol meselesine gelince: MT 9'u kullanmadım ama şahsen ikinci motor olarak Superduke'u tavsiye edebilirim. Evet hacmi ve gücü çok daha fazla, ancak elektronik sistemler yanlışlıkla başınıza iş açmanızı engelleyebilecek kadar gelişmiş. Ama başına iş açmaya niyetli insan için MT7 de gayet yeterli bence.

Hayırlı olsun.Mt-09'un sesine hastayım.Hatta bana 4 silindirlerden daha çok zevk veriyor.

çok güzel makine versys almadan önce 07 alacaktım hatta pazarlığı bitirmiştim diye bilirim arkadaşımdı zaten sahibide, bindim ve vaz geçtim fazla agrasip sürüş mod vb yok diye biliyorum ufak bir virajda gazı ayarlayamazsanız öldürür

O dunlopları çıkar ki motorun gücü asfaltla buluşsun..

Motora 1000 km bindim ve...

screenshot_64.jpg

Dedim ki; 1000km boyunca benzin israfı yapmışım ben..

Sesine hasta olduğum 4 silindir sesinden bile fazla sevdiğim motur olur kendileri .
Kazasız belasız . Mal ceviz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar