MT-09 Aşkı

Elinize sağlık, motorun F/P oranının şok edici oldğunu düşünüyorduk zaten. Bir de siz onayladınız daha iyi oldu )

Fiyat çok iyi. Eski motoru , evdeki köpeği falan satıp almak lazım valla...

Bu motor aşık oldum resmen.Tip bence süper.Gaz tepkileri barkın abinin dediği gibi çok iyiymiş.
Tecrübe kazanınca mutlaka almak istiyorum.

Moderatör
Paranın gözü kör olsun denilen anlardan biri daha :)
3 silindirin sesini de merak etmiştik biz Barkın hocam, ellerinize sağlık teşekkürler :)

lan aha burdan yazıyorum milli piyango bana çıksın ilk bu motordan kendime daha sonra bu forumda bana uyuz olanlara alacam :mrgreen:
hepiniz de şahit olun

"Bundan çok çok daha gariban, çok daha ezgin motorlar var" dediği motor benim kıçı moklu NC700S :cherry:

İnceleme için teşekkür ederim :rendeer:

elinize sağlık güzel olmuş
bide mt-07 incelemesi yayınlarsanız herkes mutluluktan dört köşe olur :D

Çok delikanlı bir motor. ancak ben biraz korktum bundan , acemilik falanda var bende yeni geçicem 250cc den bunlara. Önü kalkar mı diye korkuyorum . Ama içimdeki ateş al bu tarz FZ8 diyor. Acaba kawasaki Z800 mü Yamaha MT 09 mu? diye sorsam cevabınız ne olurdu.

vallahi güzel motor...

tecrübe ve parayı arttırıp.. alışveriş listeme eklemem gerek..

Çok delikanlı bir motor. ancak ben biraz korktum bundan , acemilik falanda var bende yeni geçicem 250cc den bunlara. Önü kalkar mı diye korkuyorum . Ama içimdeki ateş al bu tarz FZ8 diyor. Acaba kawasaki Z800 mü Yamaha MT 09 mu? diye sorsam cevabınız ne olurdu.

FZ8 uzun yollara uygun bir sport touring , bu motor daha çok naked cadde motoru . Aynı tarz olduklarını sanmıyorum.

Barkın Bey, çin mali motor tavsiye et alalım :)
Şaka bir yana vergi diliminden dolayı aklimda bile yoktu ama acaba dedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar