Mt 07 YAMAHA MOTOR YENILEME

şuraya giriyosun. arayıp fiyat alıyosun.
istersen telefonunu bırak bayiye haber salalım, aratalım seni.

Jemand reis tahmini kafanda vir fiyat varmi acaba almayi dusundugum mt 40 binde ilerde basima ne gelecegi acisindan muhasebe yapyorum da.

Guzel bir soru bende merak ettim acikcasi . Ama Mt-07 icin orjinal km de ise 40 bin cok bir km degil cunku cok torklu olduklari icin dusuk devirde kullaniliyor ve motor omurleri biraz daha uzun diye duymustum. Iyi bir kullanici ve teker vs pesinde degil bakimini aksatmadiysa 100.000 gider diye dusunuyorum...

Burda sacma sapan satasmanin anlami nedir bana mantikli bir aciklama yaparmiain ben sensen ortalama biliyosanz bilenbir arakadastan. Yardim istedm servs detaya inyo sunu varmi bunu varmi vs. Motor bnde olmadg ixin bilmiyorum o yuzden yardim istedm. Karaktersizlik yapmanin anlami yok...

Guzel bir soru bende merak ettim acikcasi . Ama Mt-07 icin orjinal km de ise 40 bin cok bir km degil cunku cok torklu olduklari icin dusuk devirde kullaniliyor ve motor omurleri biraz daha uzun diye duymustum. Iyi bir kullanici ve teker vs pesinde degil bakimini aksatmadiysa 100.000 gider diye dusunuyorum...

2.el alicagimiz icin iste adsm tek teker gezse zorlasa bile makine fisek tekerne bilmem. Dyo ...

Burda sacma sapan satasmanin anlami nedir bana mantikli bir aciklama yaparmiain ben sensen ortalama biliyosanz bilenbir arakadastan. Yardim istedm servs detaya inyo sunu varmi bunu varmi vs. Motor bnde olmadg ixin bilmiyorum o yuzden yardim istedm. Karaktersizlik yapmanin anlami yok...

Dostum tamam sinirlenmekte haklısın ama lütfen türkçeyi biraz daha düzgün kullanalım lütfen. Okurken sanki karşımda yeni okuma yazma öğrenmiş bir çocuk var gibi hissettim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar