- Konu Yazar
Merhabalar 2008 model mt 03 sahibiyim. malum mt 03 ün göstergesi kronik sıkıntılı bozuluyor. Bendeki de sağlam ama bozuk. şöyle anlatıyım. gösterge ara sıra çalışıp çalışmama yapıyordu çalışırsa komple çalışıyordu. sonra bir entegrenin bacakları birbirine değiyor ayırsın lehimleri diye TV tamircisine götürdüm iyice kötü etti entegrenin bacağını kırdı. Dijital km paneli,saat ve devir sayacı çalışıyordu ama arka kırmızı led ve üst gösterge(motor ikaz,hararet,sinyal vs) çalışmıyordu. Sonra bi anakart tamircisine götürdüm entegreyi söküp baksın diye. bi bacak çekmeye çalıştı ama olmadı km paneli vs çalışıyodu ama yine kırmızı led ve üst gösterge yoktu. sonra yedek parça olarak bozuk mt 03 göstergesi aldım entegresini almak için. bendeki entegreyi söktük taktık bu sefer komple her şey gitti .göstergede hiçbir şey çalışmıyordu sadece immoblizer ışığı aktif çalışıyor. Benim eski entegreyi takınca da çalışmıyor hiçbir şey. Şuanda göstergede immoblizer ışığı hariç hiçbir şey çalışmıyor. Sanki diğer hiçbir şeye elektrik gitmiyor gibi. Elektronikden anlayan kişiler yardımcı olabilir mi? Bildiğiniz bu işin ehli git götür halleder dediğiniz kişiler var mı? Yardımlarınızı ve fikirlerinizi bekliyorum.
Not: kilometreci korkmaz diye bir yere gittim bakmam dedi.
Not2: Diyot ve diğer elektronik parçaların ölçümleri vs yapılmadı.
Not3: İmmoblizer ışığı bu süreçte her zaman aktif çalışıyordu hiçbir zaman çalışmamazlık yapmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
Güncel....
Not: kilometreci korkmaz diye bir yere gittim bakmam dedi.
Not2: Diyot ve diğer elektronik parçaların ölçümleri vs yapılmadı.
Not3: İmmoblizer ışığı bu süreçte her zaman aktif çalışıyordu hiçbir zaman çalışmamazlık yapmadı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:48 ----------
Güncel....