MT-03 ARIYORUM ....!!!

Selamlar herkese.. Temiz uygun fiyatlı bır mt-03 arıyorum. Varsa cevresınde bıldıklerı bır satıcı yada kendısı satanlar lutfen bana burda yardımcı olabılırmısınız.. Not:''Keriz'' arıyan satıcılar lutfen yazmasın . Tesekkurler.

mt 03 ne arkadaşım millet bilmiyodur belki benim gibi :) ben bi mp 5 biliyorum onunda bununla alakası yok herhalde :)
mt 03 tek silindir bol titreşimli şehir içi için mükemmel bi alet sınıfına göre az yakan beygir gücü tek silindir olduğu için biraz düşük ancak torku gayet tatmin edici istendiği zaman uzun yolda yapılabilicek sıfırı zamanında gayet ucuz olan yamahanın 2 yıl mı 3 yıl mı ne sattığı alet
umarım mp 5 le ayıracak kadar anlatabilmişimdir

Yamaha MT 03 - üretildiği an kara sevdaya tutulduğum, uğruna ehliyet aldığım, paramı biriktirip petrol mavisi + orjinal akrapovic egzozlu modelini 2. elde çok uzun süre aradığım,

herkesin çok güçlü başlangıç için demesini yıllar sonra anladığım, yamahanın tasarım anlamında concept tadında son dönem en iyi motosikletlerinden biridir.

Hala o yıllardaki heyecanımla alıp binememiş olmak içimde uhde :pale:

İnşallah bulursun arkadaşım :rendeer:

Saolasınız arkadaslar agzınıza saglık mp 5 sanan arkadasa acıklamıssınız :D ınsallah bulucam ferdinandd kardes. İns cevresınde satan bırını bılenler yada dırek kendısı satan arkadaslar yardımcı olursa uygun fıyata bırtane bulursam alıcam ınsallah..

mavimotor gayet düzeyli bi arkadaşımız, ben az çok yazılarına aşina olduğumdan hakikaten bilmediği için espirili bi dille yazdığını anlamıştım :)

Benim mahallemde var satan biri ama ederinden orta yol bulunamayacak kadar fazla istiyor :santa:

Mahalledeki diğer arkadaşlarda motosikletlerine hasta olduklarından satmak akıllarında bile yok malesef :)

insallah denk gelır bıtane ugyun da alırız.. gecen gun vardı sahıbındende gayet uygundu 2 gun baktım ararım ararım dedım musaıt deıldım aramadım 3. gun bı baktım ılan yok adamın numarasınıda almamıstım smdı kaldım ole ortada :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar