mt-01 almak için para biriktiyorum

Motosikleti
Aprilia Tuono V4 Factory 2021
yıllar sonra açtığım topiklere bakayım dedim, tecrübeli değilsen alma demiş arkadaşın biri, diğeri 2006 da son mesajı demiş, yok yok buradayım merak edenler için.

ancak üzüldüğüm, bir çok kullanıcı ihraç edilmiş, çoğu neredeyse 20 yıldır katılım göstermemiş. çok üzücü şeyler

Motosikleti
K 1600 GTL
yıllar sonra açtığım topiklere bakayım dedim, tecrübeli değilsen alma demiş arkadaşın biri, diğeri 2006 da son mesajı demiş, yok yok buradayım merak edenler için.

ancak üzüldüğüm, bir çok kullanıcı ihraç edilmiş, çoğu neredeyse 20 yıldır katılım göstermemiş. çok üzücü şeyler
Motor gerçekten çok güzelmiş.

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Bir tane 2. el var 580.000 para olsa al koy dursun :D

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250

Hoşgerigeldiniz.
20 yılda eskilerden bir sürü kişi gitmiş forumdan. Biz yeni goygocu üyelere kaldı forum malesef, biz de her konuyu köfteye ve vstrom övmeye getiriyoruz. :)

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Mt-01 ilanı görmüştüm hava soğutmalı yazıyordu. Eski model mi bilmiyorum.

Motosikleti
Ns200 15"
Hoşgerigeldiniz.
20 yılda eskilerden bir sürü kişi gitmiş forumdan. Biz yeni goygocu üyelere kaldı forum malesef, biz de her konuyu köfteye ve vstrom övmeye getiriyoruz. :)
Abi forum olarak zaten teknik olayları pek konuşmuyoruz, goygoy yapıldığı zaman o daha çok tepki topluyor. Haliyle yadırgamıyorum, zaten bir çok insanın başından türlü türlü olaylar geçerken teknik konular yerine goygoy yapıp kafa dağıtmayı tercih ediliyor.

Ne yapalım desmodromic valfleri, ters dönen krank milini ve yarış motosikletlerinin motorundaki kimi modellerde tek segman bulunması gibi konuları konuşmak açlığımızı gidermiyor ama köfteler gideriyor. :giggle:

Hem ben köfteyi ekmeksiz yoğuruyorum öyle daha güzel oluyor (spesyalim).

Istanbul Üsküdar çarşıda bir tane duruyor hep aynı yerde , galiba günlük kullanıyor sahibi helal olsun , motorda toz bile yoktu yani orada yatan bir makina değil..

Motosikleti
Yamaha XSR700

Mt-01 sahibi oldunuz mu peki?

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Abi forum olarak zaten teknik olayları pek konuşmuyoruz, goygoy yapıldığı zaman o daha çok tepki topluyor. Haliyle yadırgamıyorum, zaten bir çok insanın başından türlü türlü olaylar geçerken teknik konular yerine goygoy yapıp kafa dağıtmayı tercih ediliyor.

Ne yapalım desmodromic valfleri, ters dönen krank milini ve yarış motosikletlerinin motorundaki kimi modellerde tek segman bulunması gibi konuları konuşmak açlığımızı gidermiyor ama köfteler gideriyor. :giggle:

Hem ben köfteyi ekmeksiz yoğuruyorum öyle daha güzel oluyor (spesyalim).
Teknik konuları anlatmaya sen varsın, Nikki var bir kaç arkadaş daha var sağolun varolun bilgileniyoruz ama işte hep teknik olmuyor, arada goygoy lazım, özellikle kavga çıkan konularda hemen köfte ve vstrom konusu açıyorum ki kavga dağılsın barış olsun diye. :)

Sen yine anlatmaya devam et, şimdi işime yaramasa bile elbet yarar aklımın bir kenarında dursun diye okuyorum.

Köfte zaten ekmeksiz olur iyisi, burada köfteciler de ekmeksiz yapıyor. evde yapılan köfte ekmekli olur sadece. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaa bu isim tanıdık geliyor, kesin bir yerden tanışmışızdır diye aklımdan geçiyordu, telefonumdan baktım rehberimde kayıtlıymışsınız. Ben müsait bir zamanda sizi arayayım. :)

Motosikleti
Ns200 15"
Teknik konuları anlatmaya sen varsın, Nikki var bir kaç arkadaş daha var sağolun varolun bilgileniyoruz ama işte hep teknik olmuyor, arada goygoy lazım, özellikle kavga çıkan konularda hemen köfte ve vstrom konusu açıyorum ki kavga dağılsın barış olsun diye. :)

Sen yine anlatmaya devam et, şimdi işime yaramasa bile elbet yarar aklımın bir kenarında dursun diye okuyorum.

Köfte zaten ekmeksiz olur iyisi, burada köfteciler de ekmeksiz yapıyor. evde yapılan köfte ekmekli olur sadece. :)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yaa bu isim tanıdık geliyor, kesin bir yerden tanışmışızdır diye aklımdan geçiyordu, telefonumdan baktım rehberimde kayıtlıymışsınız. Ben müsait bir zamanda sizi arayayım. :)
Motor yağı yerine köftenin içinde hangi koyulması gerektiği bence daha teknik bir konu. :D

Bize bunlar lazım. :D

Köfte zaten ekmeksiz olur iyisi, burada köfteciler de ekmeksiz yapıyor. evde yapılan köfte ekmekli olur sadece
Eskiden calıştığım bir gemide ahçıbaşı köfteyi galeta unu ile yapardı , galeta unu yoksa ekmek kızartır sonra kıyma makinasında öğütür kullanırdı , valla çok lezzetli olurdu..

Bence Trakya'da da köfte ekmeksiz değildir , ekmek kıymayı bağlar yoksa etin yağı kaybolur gider pişerken tadı kalmaz 🙄

Motosikleti
Ns200 15"
Biz az birşey yapışmaması için zeytinyağı kullanıyoruz.
Bizde mesela galeta unuyla yapılır köfte.
İlk defa duyuyorum, ben köfte hazırlarken sadece baharat, soğan ve et kullanıyorum onun haricinde başka bir şey koymam. Bu yaptığım köfte ne dağılır nede yapışır fakat dağılmaması için püf bir noktası fazla ve sert yoğurmak.

Yapışmaması aslında köfteyi alırken az miktar su ile almak bu işi çözer ama fazla ve hafif soğuk et ile yoğurunca ele yapışmıyor, birde yoğuran kişi köfteyi hazırlarsa hiçten yapışmıyor çünkü elleri yağlı oluyor. :)

Evde köfte yapılacağı zaman beni çağırıyorlar, kim köfte yaparsa yapsın başkasınınkini beğenmiyorlar. :D

Konu 19 sene sonunda köfteye döndü. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar