Msx 125 likle izmirden selamlar

Merhabalar 3 gun once honda msx motorunu aldim ☺ İsmim sılay motorlarla ilgili cok bilgim yok ama bu site sayesinde bilgilenecegimi dusunuyorum simdiden tesekkurler herkese

IMG_1153.jpg

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hoşgeldiniz..
Ufak tekerlekli olduğundan boyu 1.70ve kısa olan herkes için görüşü olan hoş bir model

Tekeriniz duz bassin.
Ben 180lik boyumla kullaniyorum ve halimden cok memnunum :D

Hoşgeldiniz, güle güle kullanın. :)

Motoru görünüş olarak beğenip (14 inch tekerler var) parası yetmeyenler az daha beklesin
aynısı (kopyası) 150cc motor rn180 adı ile rks markası getirecekmiş ne kadar kaliteli ne kadar titreşim olur bilemiyorum..
http://www.rksmotor.com.tr/touring/rn-180
11.500 tl honda msx 125 //Rks rn180=....
not:kalite karşılaitırması yapmıyorum benzerlik görünüm ve belki 5-6.000 tl olursa tutulur
bu markalar (Yuki-Arora-Rks-Mondial) taksit senetle beyaz eşya bayilerinden alınabilen marka-modeller
parası olmayanlar için alternatif..dikkat: bu markalar kaliteli demiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

motorunuz yeni pahalıda mutlaka koruma demiri-takozu taktırın insanlık hali kayar-düşer bozuk yolda devrilir vb...
148dv2a.jpg

Rahmetlinin (aea) söz konusu motoru inceleyip tanıttığı bir videosu vardı. Rahmetli kayıp düşmüştü. Galiba tekerlekler küçük olunca kayma ihtimali artıyor. Fakat bu tip motorların benzini kokladığını biliyorum

hayırlı olsun, tekeriz düz bassın
özellikle makinenin sesi çok tok geldi bana, içinde küçük bir canavar yatıyor gibi

arka lastiğin havası inik geldi bana, teslim ederken basıncları kontrol etmemişler sanırım. ön arka 29-29 psi basınç olması lazım serviste veya benzinlikte havayı kontrol edin.

Hayırlı olsun.Motosiklet güzel, ama ekipman olmamis.

İndirimde boyunuza göre kaliteli ekipmanlar bulabilirsiniz, eğer yoksa ilk işiniz olsun derim..

Dizlik+Kask şart aman Allah korusun ip üzerinde gider gibi motosiklet sürmek trafikte siz önleminizi alında

Motoru görünüş olarak beğenip (14 inch tekerler var) parası yetmeyenler az daha beklesin
aynısı (kopyası) 150cc motor rn180 adı ile rks markası getirecekmiş ne kadar kaliteli ne kadar titreşim olur bilemiyorum..
http://www.rksmotor.com.tr/touring/rn-180
11.500 tl honda msx 125 //Rks rn180=....
not:kalite karşılaitırması yapmıyorum benzerlik görünüm ve belki 5-6.000 tl olursa tutulur
bu markalar (Yuki-Arora-Rks-Mondial) taksit senetle beyaz eşya bayilerinden alınabilen marka-modeller
parası olmayanlar için alternatif..dikkat: bu markalar kaliteli demiyorum

---------- Mesajlar birleştirildi - 00:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------

motorunuz yeni pahalıda mutlaka koruma demiri-takozu taktırın insanlık hali kayar-düşer bozuk yolda devrilir vb...
http://i65.tinypic.com/148dv2a.jpg

Nasil nerden yapabilirim hic bilmiyorum aslinda değişik seyler istiyorum mesela grenajla cok guzel olmus motor ama nasil yapilir bilmiorum arastirmak lazim bide bayanim hafi hayirlisi bu isler zor 😂

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:43 ----------

çok tatlı bir motosiklet seçmişsiniz hayırlı olsun :)

Tesekkurler

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:45 ----------

Rahmetlinin (aea) söz konusu motoru inceleyip tanıttığı bir videosu vardı. Rahmetli kayıp düşmüştü. Galiba tekerlekler küçük olunca kayma ihtimali artıyor. Fakat bu tip motorların benzini kokladığını biliyorum
Altin elbiseli adammi ?

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:46 ----------

Hayırlı olsun.Motosiklet güzel, ama ekipman olmamis.

İndirimde boyunuza göre kaliteli ekipmanlar bulabilirsiniz, eğer yoksa ilk işiniz olsun derim..
Tabikide ekipmansiz binmem o sadece alirken verilen bir pozdu. Ls2 nin sharptan dort yildiz alab kaskini aldim bugun geldi daha elime bide disk kilidi aldim alarmli :) diger eksikleride tamamlayip o şekilde bismillah diyecegim motora :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

Merhaba

Kazasiz belasiz kullaninn
Tesekkurler ☺ Cok sagolun

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------

Bilen arkadaslar birde bakim icin bana bilgi verirseniz sevinirim. 2700 de motor bakimi yaptirmalimiyim 4000 beklemelimiyim bide bu bakimlarda neler degisiyor bilgi verirmisiniz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar