Benim bu teknik olaylardan cok dikkatimi bu heriflerin trafige acik yolda yaptiklari asiri hiz cekiyor. Dikkat ederseniz yolda 80-90 km. civari seyreden arabalar ve kamyonlar var. Orta seritte arka arkaya ilerleyen arabalardan bir tanesi digerini aniden sollamaya kalksa bu bizim hiz manyagi kendini bilmez arkadan 300km/s hizla carpar. Millette yukarida koprude toplanmis senlik yapiyor. Hic akil isi mi bunlar? MT'de boyle seylere eminim kimse prim vermiyordur.
Bir de, baskalarina zarar verme olasiliginin (yuksek) yaninda, dikkatimi su cekti. Goruntulerdeki araba ilk hizlanmada yani gaza asildiginda saga sola dogru yalpaliyor. Bu adamin her iki tarafinda da motorlu elemanlar var. Kontrolu kaybedip motorlulardan birine carpmasi cok yuksek ihtimal. Motorlular bu durumun farkinda olamayacak kadar korlesmisler galiba yaris heyecanindan.
O gun orada yaris yapan, yarisi izleyip saksak yapan herkesi kiniyorum ve o dakikalarda kendi haline tin tin giden yurdum arac suruculerinin de bu manyaklari kazasiz belasiz atlattiklari icin gecmis olsun diyorum. Kaza geliyorum demez ama bu kendini bilmezler yuzunden bazen ciglik ata ata gelir.