msnimin şifresini kırmışlar bana yardımcı olun

bugün bi arkadaşım vasıtasıyla sabah öğrendim arkadaşım listesinde benim msnimin açık olduğunu görmüş beni aradı sabah sabah sen girmezdin diye bende daha yeni işe gidiyorum dedim e peki kim senin msni kullanıyor dedi bende kimse şifreyi bilmiyor dedim arkadaşım kim olduğunu öğrenmeye çalışmış ama söylememiş pislik daha sonrada şifreyi gizli soruyu falan değiştirip kapatmış yıllardır kullanıyorum ilk defa başıma geliyor belki komik gelebilir ama benim adıma başakalarına kişilerime saçma sapan şeyler gönderir diye korkuyorum eğer bileniniz varsa bana yardımcı olun bir program veya bir yöntemi vs.varsa bana lütfen yardımcı olun..:salut:

Baska bir msn alıp ekleyeceksin .. Sonra da kim olduğunu öğreneceksin ki büyük ihtimalle bir erkek tir ..

savcılığa vs. gerek yok.
yapman gereken msn yetkililerine email göndermek.
tabi bu yazışmayı ingilizce yapman gerekiyor.
benim daha önce başıma gelmişti ordan biliyorum
sana gizli sorunu ve cevabını soruyorlar
listende bulunan birkaç arkadaşının adresini soruyorlar
ve bunun gibi kimliğini ve bu adresin senin olduğuna dair bir kaç soru
eğer bu soruları doğru olarak yanıtlayabilirsen sana bir link gönderiyorlar
linke tıkladığında eski hesabına yeni şifre girmen isteniyor ve yeni gizli soru belirliyorsun. eski adresine kavuşmuş oluyorsun hepsi bu kadar kolay gelsin

yardım alacağın adresin [email protected] olması lazım
öyle hatırlıyorum
ingilizce ile ilgili problem olursa türkçe yazışabileceğin [email protected] adresinden yardım isteyebilirsin.
onlar mutlaka yardımcı olacaklardır.

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
başbakana da gitsen geri alamazsın..
geçmiş olsun..

Forumdan Uzaklaştırıldı
yazılanları okudum
sadece bilgisayardan anlıyorum.. ve bu msn işlerinden :wiinkk:
canı sıkılıp millete laf atanlara da ben bayılıyorum nolcak şimdi :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
deneme yanılma yöntemi uygulasın..
bakalım işe yariycak mı :wiinkk:

bencede bu konulardan ne kadar anladığın belli anlamayanlarada ben bayılıyorum:farao:

ayrıca bu deneme yanılma yöntemine gerekyok ben değilim ama bu işin ustalarıda var ayrıca bilgisayardan ve msnden anlayan dahileride bu gruba katmıyorum

Son düzenleme:
teşekkür ederim yardımlarınız için bazı çok bilen msn ustaları hariç

arkadasım gecmıs olsun. benmım msn de çok kısa bır zaman once calındı. savcılıga sıkayette bulundum.bilişim suçları bırımı ılgılenecek dediler ama bı numara olmadı.umarım senın msn ı bulurlar.:wiinkk:

ya varya çok üzgünüm ya uzun zamandır kullanıyordum işin kötüsü kişilerime saçma sapan şeyler atarsa o zaman kötü olacak işte ama onu bir bulursam bende onu bi hackleyecem bi daha çıkamayacak

muhabbet et , bulusmaya cagir (zaten erkek ise baliklama atlar) , yanina 1-2 erkek arkadasini al ve bulusmaya git . sifre hirsizi gelince adami dovmek suretiyle sifreni geri al :p

ya varya çok üzgünüm ya uzun zamandır kullanıyordum işin kötüsü kişilerime saçma sapan şeyler atarsa o zaman kötü olacak işte ama onu bir bulursam bende onu bi hackleyecem bi daha çıkamayacak

sen ulaşabıldgın butun arkadaslarına bır sekılde ulaşmaya calıs onları uyar cunku benım msn ı calan şerefsız neler yazmıs neler ıstemıs arkadaslarımdan aklın durur:pr:

evet aslında dövme fikri iyi fikir 2 yumrukta ben atarım o arada sinirim geçer belki aklımda olanları tekrardan yazmaya çalışcam ama o kadar çok kişi varki hepsini aklımda tutamadım uf ya ta bu sabah benim arkadaşıma sapıkca şeyler yazmış gerizekalı herif bakalım ne olacak

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar