Msn'den Virüs Yayılıyor Aman Dikkat!!

Son günlerde ms'den virüs yayılmaya başladı.Belkide birçoğunuzun bundan haberi vardır.

Bu virüsün digerlerinden farkı sizinle sohpet ederek virüsü yollaması.

örnegin; "bak yeni resimimi yolluyorum ama kimseye gösterme" veya buna benzer bir mesaj yazıp size bir dosya içinde virüsü gösteriyor.Tabiki sizde gelenin resim olduğunu düşünüp kabul ediyorsunuz. Dosyayı açıtıgınzda ise virüs pc'ye bulaşmış oluyor ve sizin msn listenizde herkese yine aynı şekilde "bak yeni resimimi yolluyorum ama kimseye gösterme" gibi bir mesaj yazıp dosyadaki virüsü size gönderiyor. Yani virüsün çok iyi bir yayılma sistemi var.
Mümkün olduğunca msn'den dosya kabul etmeyin kabul edecekseniz bile size msn'den "dosya almayı kabul ediyormusunuz " sorusu geldiginde karşıdaki arkadaşınıza size dosya gönderip göndermediginin teyidini alın.

Son düzenleme:
Son günlerde ms'den virüs yayılmaya başladı.Belkide birçoğunuzun bundan haberi vardır.

Bu virüsün digerlerinden farkı sizinle sohpet ederek virüsü yollaması.

örnegin; "bak yeni resimimi yolluyorum ama kimseye gösterme" veya buna benzer bir mesaj yazıp size bir dosya içinde virüsü gösteriyor.Tabiki sizde gelenin resim olduğunu düşünüp kabul ediyorsunuz. Dosyayı açıtıgınzda ise virüs pc'ye bulaşmış oluyor ve sizin msn listenizde herkese yine aynı şekilde "bak yeni resimimi yolluyorum ama kimseye gösterme" gibi bir mesaj yazıp dosyadaki resim oldugun söyledigi virüsü size gönderiyor. Yani virüsün çok iyi bir yayılma sistemi var.
Mümkün olduğunca msn'den dosya kabul etmeyin kabul edecekseniz bile size msn'den "dosya almayı kabul ediyormusunuz " sorusunu geldiginde karşıdaki arkadaşınıza size dosya ğönderip göndermediginin teyidini alın.

bu 1 seneden beri var.hala buna kanan varsa aklını seveyim onun :queen:

GKN

geçen bi arkadaşımın başına gelmiş
nod 32 olmasına rağmen kurtaramamış makinayı
sonuç :format.. 1 yılın birikimi çöp..

Ben de kanmazdım da 3 gündür sabahlıyorum msn den winrar içinde bişiler gelmiş ne zaman nasıl anlamadım bakmak için açtım bilin ne oldu?
Halada kurtulamadım... Delsim dealer diye solucan bir program dikkat edin...

alp_tunay bana "bak çıplak resimlerim" diye mesaj atınca bilgisayarı camdan fırlattım, bana bulaşmadı :mrgreen::mrgreen::mrgreen: mete_han atsaydı kendimi de fırlatırdım :p:p:p

foto virüsü...1 aydır var yaw bi sürü kişi yolluyo zaten bana...başlıca yazıları

baksana benim fotolara hihi
bu resmi PhotoShopla yaptım kimseye gösterme ama vs...

bide rar la bişi atıyolar komut isteminden tıkladığınız an çöküyo makina...denemesi bedava isteyene yollarım...

Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocamm Bİlgİlerİnİz Gİder Dİye Korkmayin Format Atilimnda Gİtmez ÖnyÜkleme Cd Sİ İle Dİzİn İsİmleİrnİ DeĞİŞtİrdİĞİnİz Takdİrde Sorun Olmaz Yalniz SÜrÜcÜyÜ BİÇİmlendİrmİceksİnİz OlduĞu Gİbİ Birak SeÇeneĞİ SeÇeceksİnİz

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
emesenin kendisi virüs zaten, ona bakmaktan iş güç yapamıyoruz.

@mustafayazici33

Moderatör (forrap)
Elint im Gökhan ım,bayadır var bu :) Ama bilmeyenler varmış,iyi yapmışsın başlık açmakla.

alp_tunay bana "bak çıplak resimlerim" diye mesaj atınca bilgisayarı camdan fırlattım, bana bulaşmadı :mrgreen::mrgreen::mrgreen: mete_han atsaydı kendimi de fırlatırdım :p:p:p

Alp o virüsü bahane edip yazıyodu o mesajları :p Ciddiydi aslında:p Çıplak fotoları var:p
(Tamam kızma Alp_Tunay:) Makinasını bile ben formatladım arkadaşlar,virüszedelerden kendiside :)).

Motosikleti
Forza250-cygnusL

Benim vucudum banu alkan ınkinden güzeldir bikerem....Yolladım ama kabul etmemişin naber....Kaçırdın...:p:p:p

Elint im Gökhan ım,bayadır var bu :) Ama bilmeyenler varmış,iyi yapmışsın başlık açmakla.

Alp o virüsü bahane edip yazıyodu o mesajları :p Ciddiydi aslında:p Çıplak fotoları var:p
(Tamam kızma Alp_Tunay:) Makinasını bile ben formatladım arkadaşlar,virüszedelerden kendiside :)).

Şşşşt rencide etme beni....:pr::pr: Para sızdıramassın benden.....:queen::queen:

evet yaaa

aynı şey benmde başıma geldi arkadaşım dosya gönderdi hadi ayıp olmaasın dedim kabul ettim ve virüsssss yayıldı bilgisayara neyse ertesi gün tekrar 0 format attırdım öyle kurtuldum amannn dikkat edin:)

arkadaşlar birz daha sabredin olayı çözmek üzereyiz,baya uğraştırıyor ama formatsız kurtulacaksınız,:cat:bu dosyayı karşı taraf yollarsa kabul etsenizde bişey olmaz yeterki açmayın,açarsanız virusu çalıştırıyorsunuz demektir

Son düzenleme:
EAlp o virüsü bahane edip yazıyodu o mesajları :p Ciddiydi aslında:p Çıplak fotoları var:p

zuahuzhauhzuha,daha format atmayı bilmiyo,teknoloji cahili .hem sen virsusu nasıl aldın sayın alp_fodul bey.tabiii çıplak fotolarım diye görünce atladın dimi :queen::queen::queen:.iyi ekranı çalatamamışın :cherry::cherry::cherry:.
Benim vucudum banu alkan ınkinden güzeldir bikerem....Yolladım ama kabul etmemişin naber....Kaçırdın...:p:p:p
senmi banu alkan gibisin.o zaman sana artık banu deycem:queen::queen::queen::queen:zuhauzuhauz,kendi agzınla yakalandın :cherry::cherry:

arkadaşlar birz daha sabredin olayı çözmek üzereyiz,baya uğraştırıyor ama formatsız kurtulacaksınız,:cat:bu dosyayı karşı taraf yollarsa kabul etsenizde bişey olmaz yeterki açmayın,açarsanız virusu çalıştırıyorsunuz demektir

aynen.çünkü virüsler .rar uzantıya çok rahat ve gizli şekilde konuluyo.direk foto gönderse fotonun uzantsından anlaşılır.eğer .rar uzantıyı açmazsanız bişey olmaz.nerden biliyorum derseniz Knight onine oynadığım için download ile keylogger veya trojen göndermek isteyenm çok var şifremi çalmak için.eğer .rar gönderiyosa kabul ediyom ve taratıyom.temizse açarım değilse silerim pc'ye bulaşmadan.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar