Dedim ben printscreen diye.
Dedim ben printscreen diye.
zuhahahha:queen:
Derinlik katman katmandır 5x'im. Senin gördüğün bir katmanı sadece.
kanka demin test yaptım...prınt screenmiş ilgili tuş...önceki klavyede ezberleyince tabi yer olarak...ulan bu klavyede nerede diye düşünüyordum...Bilgisayar hususunda mal olmamak lazım...Demin tuncer garibim..(forrap) çıldırdı...msnde kafayı yedi çocuk...
abi kabusmusun dedi bana ya...:salut: :queen:
Baksana şu cümledeki zeka oyunlarınaprınt screenmiş ilgili tuş...önceki klavyede ezberleyince tabi yer olarak...ulan bu klavyede nerede diye düşünüyordum...
Teşekürler By_Shadow. Sen de avatarı yenilemişsin de gördüğüm kadarıyla bayrak attan daha büyük :queen:.
xxxxx
Abi sen kabusum değilsin,kabusumuzsun:cherry: Herkesin kabususun senKitle imha silahı gibi bişeysin
Arkadaş vardı dün yanımda sana onları anlatırken,eleman gülmekten öldü
Senin hakkında hiç iyi şeyler düşünmediği kesin
Bana ''sen amma sabırlı bi insansın'' dedi
Yalnız abi açık konuşmak gerekirse sendeki sorun tam olarak bilgisayar bilginin olmamasından değil,sanırım anlamayla ilgili küçük problemler de var sende:queen: Yok yok,abimsin diye söylemiyorum ama zeki insansın,bakma klavyede print screen tuşunu unuttuğuna,bakma en basit şeyi 2 saatte anladığına bunlar çok uç örnekler,aslında içten içe senin zeki bir insan olduğundan eminim...:bounce:
Baksana şu cümledeki zeka oyunlarınaAbi süpersin vallaha
Bak enter tuşu varya abi onu da yarın bi gün kaybedersen felan sor ben sana resimli olarak gösteririm
Abi tamam ne kızıyonale: Azıcık makara yapalım dedim ne var bunda:salut:
İltica mı ettin, hayırdır?