msn sorusu

msn'de görünen ismin sağına soluna koydukları o [c][b=43]/c[/B] gibi ifadelerin anlamı nedir? vallahi bilemedim.

msn'de görünen ismin sağına soluna koydukları o [c][b=43]/c[/B] gibi ifadelerin anlamı nedir? vallahi bilemedim.

msn plus kullananlar isimlerini renklendirip,yada çeşitli şekilleri koyuyorlar.senin kullandığın msn programı desteklemediği için sadece kodları görüyorsun:cat:

Bende görünce tahmin ediyodum,renk değişikliği falan diyedir ama sade kodları görebiliyorum :) Şifreli falan,daha iyi oluyo,kalsın böyle :p

Moderatör
Ne kadar cühela biri olduğunun da kanıtı olsun bu konu başlığı :p

Ne kadar cühela biri olduğunun da kanıtı olsun bu konu başlığı :p

cühela; cahil kelimesinin çoğuludur, 2.tekil şahıs ile birlikte kullanılması abestir, kara cahilliktir, buda bu gecenin son dakika golüdür :bounce:

msn ile ilgili mevzuyu aydınlatan sayın arkadaşlara teşekkür ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
cühela; cahil kelimesinin çoğuludur, 2.tekil şahıs ile birlikte kullanılması abestir, kara cahilliktir, buda bu gecenin son dakika golüdür :bounce:

Üst konu olsun bu..:mrgreen: Yükleme sakınha virüslü hocam..:)

Moderatör

Aramızda herhangi bir samimiyet olmadığından ve hitap ederken siz, biz diye hitap ettiğimden cühela yazma gereği duydum sayın zat.. Bu da size kapak niteliğindedir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar