MSN Hakkında Çözüm Önerisi Bekliyorum...

Arkadaşlar lanet olası MSNim çalışmıyor...Arıza bildiriyor...80048820 diyor bazende başka şeyler...1 Aydır böyle...Ama skype çalışıyor...Nedenini anlamıyorum...Komşularımda bu civardaki internet cafede heryerde msn çalışıyor ama bende yok...Bilen varsa beri gelsin lütfen...ne yapmalıyım...sevgiler...

msn destek diyor ki...

Destek»Kendi kendinize yardım için lütfen sorununuza en çok benzeyeni seçin.»Ağ Durumu Sonuçlar
Ağ Durumu -
MSN Messenger
Tüm sistemler çalışıyor. Şu anda hiçbir sorun yok

....Bu arada yeniden dene ..onar dediğimde...IE çevrimdışı ayarı diyor...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
mete kardeşim
1-bilgisayarın tarih ve saatini kontrol et..msn yüzde doksan bu yüzde hata veriyo,sağalt köşeden tarih ve saati düzelt

Sistem saatini değiştirmek için gereken yetkiye sahip değilmişim...Nedense..Bilgisayarımda deep freeze var...hiç bişeyi kaydetmiyor..saat ve tarihle alakası olurmu dersin...

eee anladı sahibini gıcıklık yapıyo bende olsam bende açmazdım msn yi bill gates i kutluyorum hayırlı bir iş yaptığı için :p

Dede Çözüm üreteceğine inceden Bremen Mızıkanı çalıyorsun...Alacağın olsun...Kınroad sahibi birinden başka ne beklenebilir ki...:p

bugun ümmet abi ile tanışdık o yüzden keyfim yerinde ne yazarsan yaz sinirimi zıplatamazsın ümmet abi şeker gibi adammış abim yarın ankaraya doğru yola çıkacak abimin konusunda dedenle ümmet abinin fotosuda var:rendeer:

Internet Explorer sayfasını açtığında, yukardan dosya sekmesine tıkla. açılan menüde "çevrimdışı çalış" ibaresinin (sondan ikinci, kapat ibaresinin üzerinde) yanında tik olmaması gerekiyor.
eğer varsa kaldır, msn'e yeniden bağlanmayı dene.
olacaktır

Benim de yazdıklarım gitmiyor yazılanlar gelmiyor.Arada birikiyor hepsi bi anda geliyor.Ya da bazen yazıyom yazıyom yazıyom yolluyom cevap bekliyom meğerse o arada kopmuşum ama haberin yok filan sinir bozucu durumlar oluyor.Bence bu live lar çıktı mertlik bozuldu :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
muhtemelen msn adresin hack lenmiş olabilir diyorum ben de yeni bir adres yolu gözüküyor sana

yazan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...tarihe müdahale edemiyorum nedense...deep freeze var...şifreyide bilmiyorum...cafede yüklendi...özelden proaterıon sağolsun pm den www.meebo.com üzerinden gir dedi ve çalıştı...Allah razı olsun hepinizden...ama msnim halen çalışmıyor...web üzerinden yazıyorum artık napim...

Internet Explorer sayfasını açtığında, yukardan dosya sekmesine tıkla. açılan menüde "çevrimdışı çalış" ibaresinin (sondan ikinci, kapat ibaresinin üzerinde) yanında tik olmaması gerekiyor.
eğer varsa kaldır, msn'e yeniden bağlanmayı dene.
olacaktır

Çevrimdışının yanında tik yok...ama yinede tık yok...:)

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar