MS Project Ödevim

Motosikleti
D400
Arkadaşlar merhaba;

Yüksek Lisans da proje dersim için ms projectte temsili bir ödevim var.

Şöyle örnek vereyim , derste;

Proje için film çekimi planladık. aşamalarını , görevlileri ve süresini yazarak programa işledik çok detaya inmeden.

(kameraman , şöför, oyuncular , yemek işleri, temizlik , makyaj, seslendirme vs)

Benzer bir şekilde projeye ihtiyacım var, 15 farklı görev içeren bir konu olmalı. Aklıma inşaat projesi geldi ama ne kadar basite indirgesem bile çok karışık kalıyor.

MS Project kullanan / kullanmayan farketmez bana yukardaki örneğe benzer bir proje fikri verebilir mi?

Teşekkürler şimdiden =)

Motosiklet silindir piston segman şanzuman aşamalarını filmleye bilirsiniz , bunun için donanımlı birservis tükkan.. aklıma gelen bu.

Motosikleti
D400
motosiklet ile ilgili birşey cıkabileceğini sanmıyorum, en yakın motosiklet üretim projesi olur onda da 15 farklı görev olmaz sanırım.

Ms project kullandım, ama proje fikir hiçbişey gelmiyor. Ms project hakkında bişey olursa yardım ederim müsait oldukça...

Motosikleti
D400
aslında tamamen formaliteden bir durum, çünkü 4 saatlik derste birşey öğrenmemiz beklenemez.

dersleri açıp hocanın yaptıklarını adım adım izlerek kendi projemi yapacağım, ama takıldığım yer olursa desteğin gerçekten iyi olacaktır.

ama işte aklıma proje gelmiyor, 1 hafta sonra teslimi var ve dün bilgisini verdi hoca :queen:

Microsoftun office sitesinde hazir msproject template leri var, onu kullanabilirsin.

Inşaat projeleri çok detaylidir. 15 aktivite cok az. Senin yerinde olsam ödev hazırlamanın kendisinin projesini yapardım.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar