MrSharp Yeni motorun hayırlı olsun...

Motor gelene kadar zor geceler geçiren sarp kardeşim motoruna kavuşmuş sonunda buyrun bunlarda fotolar :mrgreen:

351bf3q.jpg

nqwwuh.jpg

14csh6w.jpg

Hayırlı uğurlu olsun allah kaza bela vermesin :rendeer::rendeer:

Tesekkur Ederim :) Sayenizde Zorluk Çekmiyorum. Butun Apache Topic'in deki Bana Yardım eden Arkadaslarıma ve Abilerime Cok Tesekkruler Apache 4 ewa :))

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,kazasız sürüşler...

Hayırlı olsun sarp kazasız belasız kullanımlar nasıp olsun sana inş.

Hayırlı, uğurlu olsun. Allah kazasız, belasız ve bol keyifle binmek nasip etsin inşallah....

maşallah allah kazadan beladan korusun kardeşim tekeriz düz bassın bende motorumu değiştirmeyi düşünüyorm ama ne alsam acaba bunlar nasıl usta ya kac para sağlammı ?

maşallah allah kazadan beladan korusun kardeşim tekeriz düz bassın bende motorumu değiştirmeyi düşünüyorm ama ne alsam acaba bunlar nasıl usta ya kac para sağlammı ?

Taş taş 4.353 şu anki 2010 ların güncel fiyatları ama 2009 ve 2008 modelleri var firmaların ellerinde onları eski fiyattan 3,850 den alman mümkün :cat:

Tesekkur Ederim :) Sayenizde Zorluk Çekmiyorum. Butun Apache Topic'in deki Bana Yardım eden Arkadaslarıma ve Abilerime Cok Tesekkruler Apache 4 ewa :))

daha yeni honda cbr aldım ama nedense bu apacheler de hoşuma gidiyor be Allah kazasız belasız bindirsin birader güzel motor :cat::wiinkk:

daha yeni honda cbr aldım ama nedense bu apacheler de hoşuma gidiyor be Allah kazasız belasız bindirsin birader güzel motor :cat::wiinkk:

ceyhandaki arkadaşım sitedeki nicki mertka olan o benim apache mi kullandı geçti hemen diyorki bende apache alıcam satıcam bu cıbırı :queen:

kazasız sürüşler,hep böyle çil çil parlasın inşallah hayırlı olsun...

Kardeşim kazasız belasız sakın hız yapma.Sudan kaç.Uykusuz binme.İnternette bol bol kaza videosu izle.

Sıfır motosikletle düşmek dünyadaki en büyük acılardan biri sanırım bizim için.Buna mahal verme.Motorunun üstüne çok düşme.Sıfır motorda hiç bir şey olmaz.Çok pirpiriklenme sonuç olarak o bir dünya malı.Kurcalama..

Şimdilik bu kadar söylüyorum ki yaşadıklarımı yaşama diye ..Kazasız belasız sürüşler diliyorum :)

Arkadaslar Cok Tesekkur Ederim Darısı Olmayanların Basına. Olanlarada Allah Kaza Bela Gostermesin. Apache' Cok saglam Kolay kolay Arıza Cıkarmayan bir Motor. Alıcak Olanlarada Hayırlı olsun.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:39 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:39 ----------

Bu Arada Ben 3.500 e Aldım 2009 unu.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun motorun kısmetse yaza bende alıcam ins.

Gözün aydın Sarp.Kazasız belasız inş.Darısı olmayanların başına :) :)
Bir tavsiye: Ufak bir nazar boncuğu tak...Maşallahı var makinenin kardeşim :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar