mrb..

arkadaslar..zx6 ım vardı.2000 model..fakat ayrılmak zorunda kaldık sebeb ıse arıza oldu ve ben yaptırdıım ama ıcıme sınmedı kullanmk ve ucuz fıyata sattım..sımdı sızlerden bılgı ıstıyorum bılgı ıstedıgım tek sey su....sıfıra yakın 2006,2007 model hyosung gt650r alıcam..bılgılendırırmısınız bu motosıklet hakkında...

merhaba haci hyolar gayet guzel 650 ligi ne kadar bilmesemde ama japonlar varken 600 cc de o kadar iyi sen bilirsin ozellikle zx 6 ve 600 rr in o sele alti egsozlari ile r6 daki mukemmellik :salut:

oncelıkle aramıza hosgeldın kalıcı katılımcı olman dılegıyle bende hoyosung comet var motorları r ıle aynı hıc bır fark yok r ın seklı sadece daha ıyı ama cometın surus rahatlıgına bır bakderım onun dısında fıyat performans acısından kıyaslarsan rakıbı yok dıye dusunuyorum

Usta 8-9 kagıda bahsettigin kriterlerde hem naked hem Race kasasını bulursun o fiyata alacagin birseyden de alabilinecek max performansı alırsın diye dusunuyorum. (sahsi fikrim)

Sitemizde GT650R kullanan oFLuAlper ve modeartörlerimizden Eyong vardı. Bula bilirsen onunla iletişime geçip her şeyini öğrene bilme ihtimalin var. Ayrıca www.hyosungfanclub.com adresindende gerekli bilgilere ulaşa bilirsin.
Hyosunglara iyi makina diyorlar. Bende GT250R ye sardım ama alamadım. İlerde inşallah güzel bir SS sahibi olurum...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar