Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ya arkadaş alırken bende forumları okudum mr ye iyi saglam dediler.daha önceden mcx i araştırıyodum nitekim almaya gittiğimde mcx yoktu.sipariş verdim.parasını bile ödedim.sonrada iki gün sonra gittim mr yi aldım.
ya bana mcx te şase kayık felan dediler.benimde en dikkat ettiğim konu motosiklette simetridir.sırf bu yüzden mr yi tercih ettim.bu arada senin mh yi denedim hemde baya bi gezdim.bana mcx aşkını aşılayan mh oldu.
mcx e duydugun sempatiye bir şey diyemem ama motor sorun çıkarırmı mcx i mi alsaydım diyorsan kesinlikle dogru kararı verdin motor canavar gibi mcx ın forumlarını okursan genelde sorunlu bir model oldugunu anlarsın ben prince almaya gittim mr yi gördüm magaza direk aldım çıktım hayırlı olsun tekerin düz bassın
mr'ın tibi daha güzel.. KOyver gitsin yaa. Motorlar aynı zaten. aradaki tek fark arka disk fren ama mr görüntü olarak yine 1-0 önde.. İçin rahat olsun kafana takma moralini bozma..