mr yi aldım ama mcx içimde ukde kaldı

önce mcx siparişi verdim sonra mr yi aldım

---------- Mesajlar birleştirildi - 02:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:57 ----------

sizce pişmanlık duymalımıyım

ya arkadaş alırken bende forumları okudum mr ye iyi saglam dediler.daha önceden mcx i araştırıyodum nitekim almaya gittiğimde mcx yoktu.sipariş verdim.parasını bile ödedim.sonrada iki gün sonra gittim mr yi aldım.

boş ver sonuçta ikisi de aynı motora sahip,hatta bana kalırsa mr ın tipi daha güzel

Bence mr daha iyi mc de arka disk fren sorunu lambalar sorunu oluyormuş.Mr Mc ikiside aynı ccye sahip.İlerde motorunu büyütüp daha iyilerini alırsın.

ya bana mcx te şase kayık felan dediler.benimde en dikkat ettiğim konu motosiklette simetridir.sırf bu yüzden mr yi tercih ettim.bu arada senin mh yi denedim hemde baya bi gezdim.bana mcx aşkını aşılayan mh oldu.

mcx e duydugun sempatiye bir şey diyemem ama motor sorun çıkarırmı mcx i mi alsaydım diyorsan kesinlikle dogru kararı verdin ;) motor canavar gibi mcx ın forumlarını okursan genelde sorunlu bir model oldugunu anlarsın ben prince almaya gittim mr yi gördüm magaza direk aldım çıktım :) hayırlı olsun tekerin düz bassın ;)

mr'ın tibi daha güzel.. KOyver gitsin yaa. Motorlar aynı zaten. aradaki tek fark arka disk fren ama mr görüntü olarak yine 1-0 önde.. İçin rahat olsun kafana takma moralini bozma..

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
MR bence mcx e göre daha rahat bir alet ,hayırlısı olsun kazasız belasız bin,bence doğru seçim

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Memnuniyetin bol ve hayırlı olsun, memnun kalacaksın.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
900 km az üzeri.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar