Motul 7100 Orjinal mi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
https://www.hepsiburada.com/motul-7100-10w40-4t-4-litre-motosiklet-yagi-uretim-yili-2020-p-HBV000006TX44?magaza=Uygunavar
Motul 7100 yağ Orjinal olduğu nasıl anlaşılır
Napacam en pahalı olanı mi alayım garanti olsun diye?

Yıllardır internetten 7100 motosiklet yağı alıyorum bende motul7100 kullanıyorum.Hiç tesbit edilmiş sahte motul motosiklet yağı hüçbiyerde duyulmadı tereddütlük bü durum yok bence

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yıllardır internetten 7100 motosiklet yağı alıyorum bende motul7100 kullanıyorum.Hiç tesbit edilmiş sahte motul motosiklet yağı hüçbiyerde duyulmadı tereddütlük bü durum yok bence

Satın aldım 4 litre bakayım inşallah çabuk gelir birde yağ filtresi Alacam oda 100 lira rahat

Forumdan Uzaklaştırıldı
Surada daha ucuza var,yazilan yorumlara gore orjinalmis.

https://urun.n11.com/motor-yagi/motul-4t-7100-10w-40-4-litre-motosiklet-yagi-P442041189

Yag filtresi icin de MANN filtre öneririm, muadilini bulabilrisiniz buyuk ihtimal. Ben yillardir kullaniyorum, sorun yok.
Benimki bu
https://www.motoyildirim.com/kawasaki-ninja-250sl-orjinal-atom-yag-filtresi

Burda bide z250sl diye kalmış ama burdan almiycam yetkili Kawasaki satıcısından alacam.
Dhaa önce ondan Orjinal koruma takozu aldım 900tlye slider
Balata aldım orjinal Kawasaki

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Aslında Kawasaki'nin tavsiye ettiği, hatta ürünün açıklamasında "Kawasaki lisanslı" vs yazan Elf Vent Vert diye bir yağ daha var. Onu da araştırmak gerek.

Forumdan Uzaklaştırıldı
kardeş 2 kıstasa bakıcaksın kafan rahat olsun diye.birincisi ortalama fiyattan çok düşük olmamalı.mesela 7100 10w40 genelde 70 civarı böylelikle senin4litre 280 oluyor.hepsiburadada fiyat 270
bir digeri güvenilir satıcıdan almak belli ürünleri.ben mesela yağ ve filtreleri motoyıldırımdan alıyorum n11 üzerinden...
kimse sahte motul şişesiyle ugrasmazda,şişeyi acınca anlarsınyağ sahtemi.7100 un kendine has akışkanlıgı rengi ve kokusu var.yani adam 70 liraya toptancıya verse 50 lira kar etse genede sanmam sahte şişe ve yağ yapmakla ugrasın.
kısacası en mantıklısı güvenilir bir satıcıdan ortalama bir fiyata almak.ben hepsiburadadaki uyguna varı bilmiyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Aslında Kawasaki'nin tavsiye ettiği, hatta ürünün açıklamasında "Kawasaki lisanslı" vs yazan Elf Vent Vert diye bir yağ daha var. Onu da araştırmak gerek.

Benim motor 10 40 ile uyumlu
Bu 10 50
Riske gerek yok bence :) kitabında 10 40 kullan diyor

Bi yağın orjinal olup olmadığını nasıl anlarız? Kimyager miyiz biz?

Piyasada sahtesi olduğu bilgisi yayılmışsa belki?

Yakalanmadığı sahtesinin üretilmediği anlamına gelmez, veya haberi çıkmış olsa bile aldığımız ürünün orjinal mi değil mi ayırt edemeyiz onu diyorum.

Üstte arkadaş n11 linki paylaşıp yorumlarda orjinal falan demiş müşteriler. O müşteriler acaba nasıl orjinal olup olmadığını anladılar? Tamamen sallamasyon yorumlar onu demek istedim.

Motulun sitesini açıyoruz bayiilere bakıyoruz, en yakın olana gidip yağımızı alıyoruz. Bu kadar basit.

Motulun sitesini açıyoruz bayiilere bakıyoruz, en yakın olana gidip yağımızı alıyoruz. Bu kadar basit.

yaşadığın yerde olayan ne yapsın? veya sadece otomobil yağı satıyorsa? veya daha çok kazanacam diye sahte ürün satmadığını nasıl bilecez? Burası Türkiye....

bilemeyiz bilemicez ama pek sanmıyorum.castrol markasından aşırı fazla var bu durum motul kullanan zaten yok bilende yok.sen ben biliyoruz motosikletten ötürü.3 4 sene oldu olmadı otomobiller için yaygınlaşalı türkiyede.çoğu yer satmıyor veya hiç haberi bile yok bu markadan çok şaşırıyorum ama böyle.herkese söylüyorum burdan şu yağları kullandıktan sonra ORTASINDAN DELİN !!! baya bıçağı sokun abi kutusuna öldürün.bu sahte mal satan şerefsizlere kalmasın direk geri dönüşüme gitmesi sağlansın birde bunlarla uğraşmayalım.

bilemeyiz bilemicez ama pek sanmıyorum.castrol markasından aşırı fazla var bu durum motul kullanan zaten yok bilende yok.sen ben biliyoruz motosikletten ötürü.3 4 sene oldu olmadı otomobiller için yaygınlaşalı türkiyede.çoğu yer satmıyor veya hiç haberi bile yok bu markadan çok şaşırıyorum ama böyle.herkese söylüyorum burdan şu yağları kullandıktan sonra ORTASINDAN DELİN !!! baya bıçağı sokun abi kutusuna öldürün.bu sahte mal satan şerefsizlere kalmasın direk geri dönüşüme gitmesi sağlansın birde bunlarla uğraşmayalım.

Boş yağ kutularını delmek çare değil maalesef. Çünkü kutu bastırmak çok kolay. Yenisini yaptırır.

yaşadığın yerde olayan ne yapsın? veya sadece otomobil yağı satıyorsa? veya daha çok kazanacam diye sahte ürün satmadığını nasıl bilecez? Burası Türkiye....

Benim yaşadığım yerde de yok. Bence n11deki çoğu yüksek satış yapan satıcı orijinal satıyordur. Ya da yagcarsısı var 2012den beri motul satıcısı diyor ona güvenirdim. Ben yagcarsısından Shell Advence Ultra almıştım bir sorun yaşamadım. Çok da paranoyak olmaya gerek yok güvenilir yerden almak yeterli bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

Hocam öyle çok pahalı oluyor. 250₺'ye alacağın yağ 300'e geliyor. Bir de bayiye gitmekle uğraşıyorsun. Gereksiz uğraş bence.

Yok ben konuyu açan kişi için söyledim. Ben güveninir bir yerden alıyorum sorun yaşamadım şimdiye kadar. Mesela n11de yagcarsısı var hepsiburadada kaanelektronik satıyor. Güvenilir yerden aldıktan sonra sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Benim yaşadığım yerde de yok. Bence n11deki çoğu yüksek satış yapan satıcı orijinal satıyordur. Ya da yagcarsısı var 2012den beri motul satıcısı diyor ona güvenirdim. Ben yagcarsısından Shell Advence Ultra almıştım bir sorun yaşamadım. Çok da paranoyak olmaya gerek yok güvenilir yerden almak yeterli bence.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

Yok ben konuyu açan kişi için söyledim. Ben güveninir bir yerden alıyorum sorun yaşamadım şimdiye kadar. Mesela n11de yagcarsısı var hepsiburadada kaanelektronik satıyor. Güvenilir yerden aldıktan sonra sıkıntı yaşanacağını düşünmüyorum.

En üstteki linkten aldım
Şimdi kargoya verilsin diye bekliyorum birde yağ filtresini bekliycem sonra değişecem

Ben bi n11de bir satıcıdan almıştım. 5100 Yağı motora koydum. Performansta kayıp, yağda yanma vs oldu. Hemen değiştirmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar